Докато милиони хора се подготвят, за да кажат последно сбогом

...
Докато милиони хора се подготвят, за да кажат последно сбогом
Коментари Харесай

Недко на Тита и Дани от "Един за друг" избухнаха срещу реакциите за смъртта на Елизабет II

Докато милиони хора се приготвят, с цел да кажат последно довиждане с на една от най-интересните фигури на международната политическа сцена и държавен глава, в България някои са на мнение, че не би трябвало да се обръща съществено внимание.

Кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият монарх в историята на Англия, умря на 96 години. Реакциите заваляха незабавно в целия свят, политически водачи, звезди и елементарни хора споделят за гибелта на кралицата. Същата вълна настъпи изцяло естествено и у нас.

Реакциите на съпричастност обаче подразниха някои хора. Бившият другар на Тита, Недко Николов, показа в Instagram, че не схваща вълната от постове и фотоси, които много нашенци качват в обществената мрежа. Eто и точните му думи:

Виж още: Градинарят Куков от " Игри на волята " с шокираща фотография, спрягали го за " конвой "

 Instagram

На сходно мнение е също Дани от " Един за различен ", който счита българите за " презрян и стеснен народ ". " Миналата седмица, когато се наводниха селата с български почтени баби и дядовци, които останаха на улицата, само че едвам се намираше пост или някой да вземе самодейност да им помогне. Днес почитаме кралица Елизабет 2 и в Instagram, във Фейсбук се изпълни с хора, споделили фотография какъв брой им е мъчително за кралицата. Не съм срещу кралицата, да няма неверно разбрали. Аз останах без коментар ", написа Даниел.

 Instagram

Даниел и Недко евентуално обаче не са осведомени добре, само че има организация за помощ на бедстващите хора в българските села. Паралелно с страната и БЧК, доста доброволци се проведоха, с цел да оказват помощ на потърпевшите. Организираха се доброволни отряди, които да оказват помощ на хората в почистването и отводняването на селата.

Редица цивилен организации изпращат доброволци и филантропична помощ на потърпевшите от наводненията в Карловско. Хиляди реакции имаше от известни и елементарни българи в обществените мрежи, които споделиха покъртителни фрагменти от естественото злополучие, сполетяло хората.

Виж още: " Ние сме простачки ": Пандора от Люлин в скандал с " Мис Силикон "

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.m5/, https://www.instagram.com/nedkonikolov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР