„Докато Мадуро не възстанови демократичния път във Венецуела със свободни,

...
„Докато Мадуро не възстанови демократичния път във Венецуела със свободни,
Коментари Харесай

Нови американски санкции заплашват и Венецуела

„ Докато Мадуро не възвърне демократичния път във Венецуела със свободни, почтени и транспарантни избори, държавното управление ще среща изолираност в интернационалната общественост “, приключи Помпео.
Малко по-късно американският президент Доналд Тръмп подписа декрет, ориентиран към ограничението на опциите на Венецуела да продава държавни активи и забраняващ всякакво интервенция с държавния дълг на Венецуела в Съединени американски щати.
Междувременно съветският президент Владимир Путин поздрави Мадуро за успеха му.

" Руският президент пожелава положително здраве и триумф в решаването на обществените и стопански проблеми, които страната изпитва ", оповестиха от Кремъл.
Изборите във Венецуела са съществено подложени на критика от американските общности. Съединени американски щати ги назова " машинация " и съобщи, че няма да ги признае. Чили също съобщи, че няма да признае резултата. 14 страни от Лимската група - включително са и Канада, Бразилия и Аржентина, обявиха, че ще отдръпват посланиците си и ще извикат посланиците на Венецуела в страните си за диалози поради изборите и тяхната легитимност.
По-рано Майк Помпео разгласи, че Щатите готвят и наказания против Иран, които ще бъдат " най-тежките в историята ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР