Докато крал Чарлз се подготвя за коронацията си, в семейството

...
Докато крал Чарлз се подготвя за коронацията си, в семейството
Коментари Харесай

Тайните занимания на две принцеси

Докато крал Чарлз се приготвя за коронацията си, в фамилията на низвергнатия му по-малък брат принц Андрю царува раздвижване. Самият Андрю няма присъединяване в него, за сметка на това обаче някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън е изключително дейна.
 Принц Хари, Меган Маркъл, принцеса Йожени и в действителност ли я канят да живее в Калифорния
Кой член на кралското семейство ще последва Хари в Съединени американски щати

Явно Калифорния е привлекателно място за живеене и за кралски особи

Само преди седмица тя беше на върха на щастието от новината, че щерка й чака второ дете. 32-годишната принцеса Йожени сама показа, че още веднъж ще става майка в профила си в Instagram.

Не знаем дали това е мотивът, само че Фъргюсън дружно с Йожени и по-голямата й сестра принцеса Беатрис взеха решение да си устроят малко пътешестване. Трите са доста близки и са го показали неведнъж, само че този път дружно с тях са и съпрузите на сестрите Джак Бруксбанк и Едоардо Мапели Моци.

Всички те са прекарали няколко дни в северната част на Норвегия. Пристигнали са в град Тромсьо, след което са се отправили още по на север, където са се отдали на наблюдаване на китове, съзерцаване на северното зарево и извършване на покупки в локални магазинчета.

" Обожаваме Норвегия. Ходихме до Полярния кръг, наблюдавахме китовете. Като семейство поддържаме всевъзможни действия против измененията в климата. И обичаме да се учим от норвежците - по какъв начин са се справили с херингата и с китовете. "

Това са думите на Сара Фъргюсън пред норвежкия вестник Nordlys, като тя евентуално има поради проблемите със свръхриболова. Пред изданието майката на принцеса Йожени и принцеса Беатрис дава обещание скоро да се върне още веднъж в Норвегия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР