Докато колегите на Димитър Рачков изнемогват заради затворените театри и

...
Докато колегите на Димитър Рачков изнемогват заради затворените театри и
Коментари Харесай

Рачков прибира по един милион на седмица

Докато сътрудниците на Димитър Рачков изнемогват поради затворените театри и неналичието на задължения, комикът продължава да удря в земята по печалбарство и най-големите халтураджии в сектора, видя HotArena.
През юни водещият на „ Като две капки вода ” ще гостува със „ Забраненото шоу на Рачков ” в 6 града в провинцията, а седмото ще е в най-голямата зала в столицата – „ Арена Армеец ”.

Моноспектакълът му ще бъде гледан от над 27 000 души, а приходите се пресмятат на колосалните 1 млн. лева!

Той обаче е понижил цените на билетите си. Доскоро комикът искаше от 30 до 100 лева за билет според от това в кой град гастролира. Актьорът обаче е смъкнал цените и в този момент те варират от 20 до 60 лева

Дори и при понижени цени приходите единствено за една вечер в „ Арена Армеец ” ще са над 300 000 лева Наскоро артгилдията се възмущаваше, че артистът се е отдал на печалбарство, а цените на билетите му задминават даже тези на естрадния динозавър Лили Иванова.

Актьори недоволстваха, че играят за билети от по 7-8 лева, а сътрудника им продава халтура на десеторна цена. Почитатели на Рачков обаче бранят своя идол. Според тях пазарът дефинира цената на билетите, а едно нещо коства толкоз, колкото човек е подготвен да даде за него.

Извънредното състояние провали спектаклите на неразрешеното му шоу на 8 и 9 април в Русе и Шумен. Заради пандемията от ковид комикът анулира моноспектаклите си и направи публично послание към закупилите билети, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР