Докато другите потапят от омраза, абсолютни нищо друго не чуваме

...
Докато другите потапят от омраза, абсолютни нищо друго не чуваме
Коментари Харесай

Борисов: Това е България на Радев, Гърция взима 30 млрд. евро от ЕС, а ние - нула

Докато другите потапят от ненавист, безспорни нищо друго не чуваме - представяте ли си какво щеше да е в случай че нашите другари от прилежаща Гърция завчера получиха 30 милиарда евро, а България да не е получила - нула. Ако управлявахме ние, както постоянно когато гласоподаваха Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел - даваха за Гърция, даваха за България. Ние поставихме План за възобновяване, а от завист и дебелоглав те го замразиха. Докато нашите съседи употребяват милиарди евро безплатна помощ, а България още не си е подала проекта. Това е България на Радев, това е едноличната тирания. Това сподели водачът на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов, който е на поход в Искърското дефиле.

" И не инцидентно публицистите ни питаха - боязън ли ви е от служебно държавно управление, от кое място може да им пристигна на акъла - и те са знаели и предчувствали, че единствената съпротива на това държавно управление е ГЕРБ. Това е нечовечен още един пестник ", сподели Борисов.

Първият пестник е за имунизациите. Виждате ограниченията се натягат доста в Русия, дигнаха се във Англия. Новите варианти идват. Ние сме подсигурили от цялата палитра ваксини - над 2 милиона. Те и това унищожиха. Другите страни към този момент имат Планове за възобновяване, употребяват парите, с цел да си поддържат народите, а те са се съсредоточили единствено в завист, гняв и нарушение на законите, разяснява водачът на ГЕРБ и добави, че доста разчита на младежите.

" Това е огромен неуспех, само че те и на други неща ще се провалят. Европа дава милиарди на другите страни, а те излизат и споделят на лекарите, санитарите - нямаме пари, ми нямате, тъй като сте некадърни да си извършите проектите. Нашият проект го предоставихме в Народното събрание преди няколко месеца, прекрасен - неприятен, в този момент щеше да има пари, както за Гърция. Щяха да се къпят в пари и нямаше да изясняват на бизнеса, че няма грантове ще има заеми, няма за медицинските сестри. Те се концентрираха в най-лесната кражба Национална агенция за приходите и МИФ, и там е тоталният им неуспех. Там контрабандистите вършеят в този момент и вижте им назначенията. Това направи Радев за един месец - без проект, без имунизация ", разяснява Борисов.

" А това, което инспирират сега от 2009 година е същинска безочливост. Има закон, само че министърът ми афишира, че ме приканва. Ще отида да запитвам какво има от 2009 година ", разяснява той изявление на Рашков, който съобщи, че Борисов би трябвало да бъде разпита. " Тази покана е да сплашат всичките вас ", добави той.

" Аз се надявах, че ще разпитат Спецов къде е индивидът, на който продаде компанията. Жив ли е или го убиха, в случай че е прикрит - къде е, за какво го крият. Нали разбирате наглостта - пуснали са на Делян Добрев и на цялата група данъчни инспекции, а не го питат къде скри индивида ", изясни водачът на ГЕРБ. " Защо не питат този човек с 6 присъди по какъв начин е открит ", добави той.

" Всичко, което говореше Радев преди няколко месеца, в този момент го вършат те. И аз се чудех от кое място им идва на акъла да приказват за диктатори, мутри, юмруци, само че през днешния ден е прекрасен ден, дано се натоварим на най-много, уточни Бойко Борисов.

" Няма от какво да се срамувате, направихме по този начин, че цяла Европа до един всички водачи са били в България по няколко пъти. Аз съм единственият българин два пъти съм бил на камината в Белия дом. От Берлин до Кремъл, от Лондон до Париж - в един ден ме одобряваха президент и министър председател на Франция, а следобяд канцлера на Германия и президентът. Как се прави това протоколно, в случай че не те знаят на малко име и не си направил доста ", приключи някогашният министър председател.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3118936491667733/?notif_id=1624176409722160&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР