Докато други социални мрежи променят алгоритмите си в опити да

...
Докато други социални мрежи променят алгоритмите си в опити да
Коментари Харесай

Социалната мрежа, която засенчи Facebook, Instagram и TikTok

Докато други обществени мрежи трансформират логаритмите си в опити да се състезават с TikTok или да борят дезинформацията, едно ново приложение към този момент бързо си печели консуматори. И към този момент съумява да засенчи даже и Фейсбук и Instagram.
 TikTok, вредата, която предизвиква на младите и за какво в Съединени американски щати стартира следствие против платформата
Защо Съединени американски щати ще проверява TikTok

Как въздейства TikTok на здравето

BeReal е новата безвъзмездна за прилагане обществена мрежа, която при започване на седмицата доближи до първата позиция за най-вече сваляния от Apple " s App Store. Така изпревари водещите до момента Фейсбук, Instagram, TikTok и YouTube. Как обаче притегли толкоз внимание към себе си ли?

Бихме споделили, че е поради по-различната си идея. BeReal назовава себе си " най-простичкото приложение за шерване на фотоси ". А това, което има заложено като концепция, звучи много бунтарско.

Обещанието на създадената във Франция обществена мрежа е да не позволява инфлуенсърски вид наличие и да насърчи хората да се демонстрират по най-автентичния метод. Приложението няма филтри за възстановяване на външния тип и предизвестява, че " няма да ви направи известни ".
 Снимка 583031

" Ако желаете да станете инфлуенсър, останете в TikTok и Instagram ", се споделя в описанието на обществената мрежа в App Store.

А по какъв начин по-точно работи тя? Всъщност, в действителност много елементарно за потребителите. Веднъж дневно те получават уведомление, което ги приканя да отворят BeReal. След това имат тъкмо две минути, с цел да създадат фотография. Интересното е, че приложението снима по едно и също време с предната и задната камера на телефона и основава колеблив кадър, който демонстрира и двата изгледа.

И чак веднага като двете минути изтекат и фотографията е направена, може да се прегледат постовете и мненията на другари.

Дори и за позакъснелите консуматори, които са пропуснали известието и не са качили фотография, въпреки всичко има опция да го създадат по-късно денем. Но за сметка на това пък на фрагмента ще се вижда тъкмо по кое време е изработен, пишат The Hill.
 Sticky, TikTok и по какъв начин обществената мрежа може да избави един бизнес
Когато TikTok те избави от банкрут

Там всичко е допустимо

Е, макар че секси фотоси от плажа изскачат в BeReal, такива на хора, седящи на работните си бюра, също са част от качваното наличие. И напълно разумно - въпреки всичко, това е действителността ни. Докато едни се забавляват по време на лятната си отпуска, други към този момент са се върнали на работа. Или пък занапред им следва да се радват на пясък, слънце и море. Блазе им на тях...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР