Докато част от чалгарките недоволстват срещу затварянето на заведенията заради

...
Докато част от чалгарките недоволстват срещу затварянето на заведенията заради
Коментари Харесай

Бизнесмен купи джип за половин милион на Алисия

 Докато част от чалгарките недоволстват против затварянето на заведенията поради ковид, за други явно няма рецесия и не се оплакват, че нямат пари за бензин. За Алисия годината очевидно е извънредно сполучлива. Изпълнителката от лекия род шпори из софийските улици с финален модел джип “Мерцедес Брабус ", който е излязъл от завода преди броени месеци. Цената на мощното возило е 250 000 в евро, което е 490 хиляди лв..

Това е цената без спомагателни изгъзици и брониране, другояче сумата скача до милион. Поръчковият мерцедес е подарък на Алисия от гаджето й Симеон Филипов. 30-годишният предприемач е бясно влюбен в кака си Ася, както е същинското име на певицата, и не стопира да я глези. Разбира се, прозорливият Симеон не е трансферирал мощния джип на името на някогашната на Валери Божинов, а колата й е дадена единствено за прилагане, само че въпреки всичко е помислил за обичаната си, написа “Уикенд ".

Алисия несъмнено събира очите на водачи и пешеходци. Със същия модел се придвижва внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро. Ангел Рашков има в гаража си “Мерцедес Брабус " G 65 AMG, който е решен в турско синьо. Този модел джипове са високо оценени и желани от феновете на високите скорости.

Алисия и предприемачът Симеон Филипов въртят обич от най-малко 2 години. Младият баровец се занимава с недвжими парцели и поради финансовите си благоприятни условия е измежду най-желаните ергени в София. Самата Алисия от много време насам неглижира кариерата си и не си дава напън за песни и клипове. Певицата нееднократно е виняла работата си и непрекъснатите си отсъствия нощем и за разделите с някогашните си половинки. Сега тя е удовлетворена от пандемията и това, че може да е неразделно до обичания си Мони, вардейги го от златотърсачки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР