Докато чакаме официалната поява на ново BMW M2 в близките

...
Докато чакаме официалната поява на ново BMW M2 в близките
Коментари Харесай

BMW M240i вече е по-мощно от старото М2

Докато чакаме формалната поява на ново BMW M2 в околните месеци, тунинг компанията AC Schnitzer се захвана с последното потомство M240i. Малката „ М-ка “, както са познати тези модели на марката, към този момент може да се похвали с мощ от 420 конски сили или с 10 конски сили повече от тези на предходното потомство М2 Competition.
`BMW

Това е реализирано с доработки над 3.0-литровия бензинов мотор с кодовото име В58, който е получил и спомагателни 100 нютон метра, достигайки оптимален въртящ миг от 600 нютон метра. Те се предават към четирите гуми, а моторът работи дружно с автоматизирана трансмисия с осем предавки. От компанията не дават точни числа за това какъв брой лишава ускорението на доработената версия, само че съдейки по това, че няколко издания съумяха да реализират времена от 3.6-7 секунди със общоприетата версия, то резултатите сигурно ще са забавни.
`BMW

В допълнение на нарасналата мощ, тунинг експертите са сложили още стоманена изпускателна система с карбонови накрайници на ауспусите, спортно окачване, както и 19 цолови или 20 цолови джанти в композиция с 12мм фланци. Допълнително клиентите могат да поръчат спойлер за задния похлупак и други тунинг аксесоари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР