Докато американските фенове очакват най-после да видят сериен вариант на

...
Докато американските фенове очакват най-после да видят сериен вариант на
Коментари Харесай

Volvo Trucks е първата компания, която започва серийно производство на тежкотоварни камиони

Докато американските почитатели чакат най-сетне да видят сериен вид на Tesla Semi и серийното произвеждане на електрическите камиони да стартира, една от най-популярните компании в този бизнес – Volvo Trucks към този момент се трансформира в първата марка, която стартира серийно произвеждане на тежкотоварни камиони. Заводът в Швеция е мястото където ще бъдат сглобявани FH, FM и FMX, а от идната година заводът в Белгия също ще стане дом за производството на камиони, дружно със цех за акумулатори наоколо.
`Volvo

Роджър Алм, президент на Volvo Trucks, сподели: „ Това е огромно достижение и потвърждава, че ние водим трансформацията на промишлеността. Преди по-малко от две години за първи път показахме тежкотоварните си електрически камиони. "
`Volvo

Компанията може да се похвали с към 1000 продадени електрически тежкотоварни камиона, както и повече от 2600 сполучливи покупко-продажби с всевъзможни електрически камиони. От Volvo Trucks чакат до 2030 година тези продажби да заемат 50% от общите продажби на всички камиони на марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР