Доживотен затвор без право на замяна за убиеца на Кристин

...
Доживотен затвор без право на замяна за убиеца на Кристин
Коментари Харесай

Протест в Сливен с искане за най-тежкото наказание за Мартин Трифонов

Доживотен затвор без право на подмяна за килъра на Кристин желаеха на кротичък митинг жители на Сливен.
Хората се събраха пред постройката на регионалната болница в града, където е настанен 21-годишният Мартин Трифонов, упрекнат в ликвидиране и обезчестяване на седемгодишното дете от село Сотиря, написа Фактор.

``
реклама

Събралите се желаеха най-строгото наказване съгласно българските закони, поради извънредно тежкото закононарушение, както и поради опасения, че в случай че мъжът бъде съден по съкратена процедура и получи присъда от към 30 години, той може още веднъж да посегне на човек, когато излезе на независимост. Майката на детето - Гергана Драгиева съобщи, че не желае смъртна присъда, само че килърът не би трябвало да излиза от пандиза. Присъстващите възпламениха свещ и резервираха едноминутно безмълвие в памет на умрялото момиченце и в символ на поддръжка към фамилията в този сложен за тях миг. Снощи десетки хора се събраха пред постройката на общината в Сливен на бдение.

Престъплението бе осъществено на 15 август, като Трифонов бе хванат след съвсем 24-часово търсене на идващия ден и бе ранен откакто оказал опозиция. Той е с мярка за неотклонение " задържане под стража " и следва да бъде въведен в ареста откакто се усъвършенства здравословното му положение.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР