Договорите на 10 футболисти на Левски изтичат това лято, съобщава

...
Договорите на 10 футболисти на Левски изтичат това лято, съобщава
Коментари Харесай

Левски остава без футболисти през лятото

Договорите на 10 футболисти на Левски изтичат това лято, оповестява „ Труд “. Голяма част от играчите на Славиша Стоянович към този момент са свободни да договарят с други клубове, в случай че се появи интерес към тях.

Ръководството на столичния отбор към момента не е стартирало договаряния за подновяването им, а това ще става в придвижване, защото все още не е ясна и зимната селекция.

Последни 6 месеца от договора има капитанът Николай Михайлов, неговият съперник Николай Кръстев, както и полевите Матео Стаматов, Алекс Петков, братята Радослав и Борислав Цоневи, Андриан Краев, Мартин Райнов и Валери Божинов.

Наемът на Стивън Петков пък изтича след края на сезона, когато той би трябвало да се завърне в португалския Фейрензе. А Паулиньо, един от гласените за продажба тази зима футболисти на „ сините “, е с договор до края на календарната година.

Това може да се окаже решаващо в крайното решение на управлението за негов произлязъл трансфер. От лятото цената на бразилеца ще бъде напълно друга, в случай че през това време не преподпише със столичния отбор.

Казусът с изтичащите контракти е подбуден от обстоятелството, че при започване на сезона на „ Герена “ привличаха огромен брой играчи за период от 1 година, с цел да не се стига до скъпоструващи раздели, сходно на предходните акции. Не е изключено през лятото на стадион „ Георги Аспарухов “ още веднъж да се стигне до сериозна чистка, което ще зависи от представянето на тима напролет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР