Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония

...
Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония
Коментари Харесай

Борисов се похвали с Договора с Македония

Договорът за другарство, добросъседство и съдействие с Република Северна Македония бе историческа стъпка в връзките сред двете страни. Знак, че сме се поучили от грешките на предишното и сме подготвени да работим за сигурни и постоянни Балкани в бъдеще. Това написа в профила си във Facebook министър председателят Бойко Борисов.

Европейската интеграция подсигурява мир и разцвет. България остава поредна в поддръжката си за европейското бъдеще на Република Северна Македония, само че това минава и през прецизното съблюдаване на добросъседските връзки и постигнатите задължения в Договора, който подписахме на тази дата преди 3 години написа още Борисов.

Па-рано през днешния ден министерството на външните работи разгласява Изявление във връзка три години от подписването на Договора за другарство, добросъседство и съдействие с Република Северна Македония. Подписването на Договора ще остане като едно от най-важните събития в съвремието на нашия район, написа в изказването.

Постигнатият преди три години триумф отвори пътя за европейска интеграция на Република Северна Македония и за участието й в НАТО, написа в изказването на Министерство на външните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР