Догодина всички основни планети ще бъдат ретроградни, но без важните

...
Догодина всички основни планети ще бъдат ретроградни, но без важните
Коментари Харесай

Без ретроградни Венера и Марс през 2019 - и любовта, и агресията ще са в изобилие

Догодина всички съществени планети ще бъдат ретроградни, само че без значимите Венера и Марс. Казано по различен метод - това значи, че и любовта, и експанзията ще са в обилие през 2019 година, написа в. "Астро Телеграф ".

За това пък Меркурий ще бъде още веднъж три пъти назадничав. Това ще се случи от 5 до 28 март, все в съзвездие Риби, от 8 юли до 1 август в Лъв и Рак, от 31 откомври до 20 ноември в Скорпион. Обикновено тази планета е ретроградна три-четири пъти годишно. През това време не би трябвало да се подхващат нови планове, да се внимава доста с покупките. Ретроградният Меркурий въздейства на информацията, превоза и връзките.

Юпитер ще бъде назадничав следващата година от 10 април до 11 август в Стрелец. Времето е положително за довеждане докрай на стартирани към този момент инициативи, само че нови огромни планове би трябвало да се вършат отвън него.

Сатурн през 2019-а ще е назадничав от 30 април до 18 септември в Козирог. Това въздейства на обществения живот и изключително на персоналния. Крупният бизнес също е обиден от тази назадничавост, както и държавните структури, законът. На напред във времето ще просперират тези с положителни професионални качества, усърдие и лоялност към делото. Ретрограден Сатурн не има вяра на валшиви обещания и неистини.

Уран сега е назадничав и това продължава до 2 януари. След това повтаря от 12 август до 11 януари 2020 година в Телец. Тази планета е настойничка на неочакваните решения, а ретроградността й е подобаваща да се премислят нещата и да се довърши започнатото. Добре е да се създадат неосъществени в предишното планове.

Нептун е назадничав от 21 юни до 27 ноември в Риби. Това е интервал, когато подсъзнателното ще набира мощност, само че в това време и всевъзможни предрасъдъци, суеверия и канони ще са по-силни.

Плутон през 2019 година е назадничав от 24 април до 3 октомври в Козирог. Това визира държавната организация, вътрешните работи и организацията на институциите.

Разбира се, това са общи характерности, а за всеки по какъв начин въздейства съответната назадничавост зависи и от персоналната му звездна карта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР