Доброволци от Общинската администрация и местния парламент помагат на болницата

...
Доброволци от Общинската администрация и местния парламент помагат на болницата
Коментари Харесай

Общинари от Бяла Слатина помагат в местната болница

Доброволци от Общинската администрация и локалния парламент оказват помощ на болничното заведение в Бяла Слатина, заяви bTV.
Здравният посредник на Община Бяла Слатина Мирена Бочева е една от доброволците, дава няколкочасови наряди в локалната болница всякога, когато има опция. " Моето обвързване беше жителите да бъдат с маски и аз на входа ги пръсках с дезинфектант. Това е моя самодейност, не съм накарана от никой принудително ", изяснява Бочева.
 Адвокат Мария Петрова: Доброволците не би трябвало да влизат в отделенията с заболели от ковид Адвокат Мария Петрова: Доброволците не би трябвало да влизат в отделенията с заболели от ковид
" Доброволците не би трябвало да влизат в отделенията и да имат допир до пациентите, тъй като това е риск и за тях, и за пациентите ". Това сподели...
В момента вътрешното поделение е несъмнено за пациенти с COVID-19. Там са настанени петима с пневмонии. Останалите, които са в положително положение, се връщат за домашно лекуване след направени проучвания.
" Съгласно заповедта на министъра, ние би трябвало да осигурим 10 кревати, ние сме обезпечили много повече, тук е мястото да благодаря на доброволците, които идват, бездънен реверанс ", уточни шефът на МБАЛ-Бяла Слатина Николай Димов.
Към момента десетина души от кметството и част от общинските съветници са се съгласили да дават доброволни наряди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР