Доброволци осигуряват трапеза за Великден на възрастни, болни и самотни

...
Доброволци осигуряват трапеза за Великден на възрастни, болни и самотни
Коментари Харесай

Доброволци осигуряват великденска трапеза за възрастни и болни хора

Доброволци обезпечават софра за Великден на възрастни, заболели и самотни хора. Всеки може да поддържа самодейността във Фейсбук групата „ Бъди добър! Прави положително! ". Румяна Попова ни среща с болката и вярата в село Вировско.

Стефан Вълов работи дълги години във врачанската печатница преди тя да банкрутира. След това той се върнал на село в бащината къща. Там преди 8 години заледен в снега, след това поради тромб се наложило да му ампутират крайници. Затова мъжът, който още не е навършил 60 години, твърди, че инвалидната количка е най-хубавият му другар.

Добри хора решили да зарадват Стефан тъкмо за Великден. Групата „ Бъди добър! Прави положително! " инициира в обществените мрежи благотворителна акция за хора като него.

„ Събираме основно хранителни артикули, свързани с празника, който наближава. Искаме на всяка една маса да може да сложим козунак, яйца, зелена салата, месни артикули. В тази рецесия, в която се намира страната, не мислех, че ще има хора, които да откликнат, само че за мое благополучие искащите да се включат са ужасно доста ", изясни Мая Методиева.

Доброволците от групата се надяват да могат да доставят наслада на още доста хора и твърдо имат вяра, че ще съумеят, тъй като искащите стават от ден на ден и повече.

Всеки, който желае да се включи може да го направи по следните способи.

1. Банкова сметка:

Име: Бъди добър! Прави положително!

iban: BG92STSA93000027583585

2.PayPal:

[email protected]

https://www.paypal.me/badidobar

3.Еконт:

гр.Враца офис до бл. 32

за Мая Методиева

тел. 0876222189

4. EPAY. BG

КИН:2045973309

email: [email protected]

Или посредством персонално предаване на продуктите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР