Доброволният пенсионен фонд на Нова Зеландия NZ Funds Management преобразува

...
Доброволният пенсионен фонд на Нова Зеландия NZ Funds Management преобразува
Коментари Харесай

Новозеландски пенсионен фонд трансформира 5% от своя капитал в биткойни

Доброволният пенсионен фонд на Нова Зеландия NZ Funds Management преобразува 5% от своя капитал в размер на $350 милиона в.

През месец октомври предходната година тази компания промени капиталовите заявления на пенсионния фонд по подобен метод, че да може да влага в криптовалути. Главният капиталов пълководец Джеймс Грайгър допуска, че биткойнът ще се появи и в другите предлагани от NZ Funds Management финансови услуги и артикули.

„Ако се интересувате от злато, не може да игнорирате биткойна. Нашия фонд е образуван най-вече от акции и облигации, само че в този момент се появяват нови благоприятни условия. Ние закупихме биткойните през месец октомври предходната година, когато цената на водещата криптовалута се търгуваше на равнище $10 000. Сега цената на биткойна е към $55 000“ – показа топ-мениджърът.

В растежа на цената стратегът вижда легализиране на първата криптовалута. Той цитира взетото наскоро решение на капиталовата банка Morgan Stanley да даде достъп на своите клиенти до биткойн фондовете, въз основата на което е взел това решение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР