Доброто самочувствие е най-важната предпоставка за успеха. За съжаление то

...
Доброто самочувствие е най-важната предпоставка за успеха. За съжаление то
Коментари Харесай

2 неща, които да си повтаряте, за да сте по-уверени

Доброто самочувствие е най-важната причина за триумфа. За страдание то липсва на доста хора.

Начинът, по който приказваме със себе си, е от решаващо значение за това по какъв начин се усещаме и дали имаме вяра в себе си, написа Inc.com. Оттам поучават всеки ден да си повтаряте тези 2 неща, с цел да станете по-уверени.

1. Не се въздействам от това, които хората споделят и мислят за мен.

Това е може би най-важната фраза в листата. Много хора няма самочувствие, тъй като обръщат прекомерно доста внимание на метода, по който другите ги възприемат. Излизането от рамките, в които другите са ви сложили, може да бъде доста мъчно, само че това е от значително значение, в случай че желаете да си върнете вашата убеденост.

Никой не може да се абстрахира изцяло от това, което споделят останалите, само че моят съвет е да се концентрирате върху това, което мислят верните хора. Хората, които ви поддържат и стоят до вас в сложните моменти, тези, които ви схващат и познават вашия житейски път, са хората, които би трябвало да слушате. Заглушете скептиците и игнорирайте отрицателните мърморковци, които търсят и виждат единствено дефекти.

2. Няма обстановка, с която не мога да се оправя.

Самочувствието отразява равнището на религия, което имаме в себе си, че може да преодолеем провокациите, пред които се изправяме всеки ден. Сериозността и компликацията на казуса е без значение. Начинът, по който възприемаме самото предизвикателство е също толкоз незначим. Това, което в действителност има значение, е по какъв начин виждаме себе си спрямо трудността. С други думи, кой е по-голям във вашето схващане: вие или вашият проблем? Онзи, който мислите за по-силен, нормално печели.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР