Доброто обучение е комбинация от страст за знания и използване

...
Доброто обучение е комбинация от страст за знания и използване
Коментари Харесай

Най-голямото удовлетворение за един учител трябва да е вдъхновеният ученик

Доброто образование е композиция от пристрастеност за познания и потребление на модерни новаторски практики . Защо най-голямото задоволство за един преподавател би трябвало да е въодушевеният възпитаник ?

" Учим всеки ден с всяка една наша нова самодейност, в която каним лектори иноватори. Учим, че нашето учебно заведение има бъдеще, когато намерим подобаващите вдъхновители. "

Това споделя в изявление за БНР Ваня Ананиева – един от уредниците на самодейността " Училище за Бъдеще 6.0 ".

Тя добавя, че " Училище за Бъдеще ” е самодейност, ориентирана към учители и шефове на учебни заведения в България. Целта е на едно място да се съберат по-различните с ексцентричен метод на преподаване преподаватели. Хора, които вършат смяната в нашето обучение и дават смисъл и ентусиазъм на децата.

Най-голямото задоволство за един преподавател е въодушевеният възпитаник. Вярваме, че положителното образование е композиция от пристрастеност за познания и потребление на модерни новаторски практики.

" Това, което можем да създадем в областта на образованието, е в действителност да осигурим на децата ни място, което да не бъде скучно, и място, което да не бъде наложително. Място, което децата да усещат като свое предопределение, и информацията, която получават, да бъде по оптимално най-хубавия и адаптивен метод “, добавя Ваня Ананиева.

Чуйте повече в звуковия файл.

По обявата работи: Наталия Маева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР