Добро утро на Световния ден на туризма. Музиката ни пренася

...
Добро утро на Световния ден на туризма. Музиката ни пренася
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Пиршество от ритми

Добро утро на Световния ден на туризма. Музиката ни придвижва доста бързо и приятни във всевъзможни дестинации, само че за какво да не попътуваме и физически. Снощи стартира " Джаз фест` - Хасково. За 21 години от тук минаха над 1300 одобрени музиканти от целия свят. Тази вечер Стефан Горанов квартет излиза на сцената. „ Пиано екстраваганца ” - една остаряла фантазия на маестро Людмил Ангелов става факт и ето, че фестът ще ни радва за осми път.

В петък във Военния клуб Марио Хосен, Антон Никулеску и Людмил Ангелов ще ни разходят в класическите полета. В събота е джаз посоката, със соловия концерт на пианиста Живко Петров. А в неделя е ден на отворените порти и може да попитате всичко, което не знаете за пианото и великите реализатори.

Празник на оперетата и мюзикъла отрива сезона в Музикалния спектакъл. Пиршеството от ритми ще премине през всички кътчета на света - от виенски валс и маджарски чардаш до испанско фламенко и гръцко сиртаки. Ще се лее и шампанско!

Най-после ще забележим и чуем Дейвид Гарет.

Заради тежка дискова херния виртуозът отсрочи концертите си в София. Но към този момент възобнови турнето и тази събота ще грейне в Арена Армеец. Спектакълът е юридически особено за мегазали, с големи екрани и спиращи дъха резултати. Пиесите от последните му два албума Explosive и Revolution ще прозвучат с поддръжката на 16-членнен бенд. От Моцарт до Металика - магнетичният " Цигулар на Дявола " няма граници.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР