Добрият, лошият и… Стрелецът. Един от най-атрактивните знаци, управляван от

...
Добрият, лошият и… Стрелецът. Един от най-атрактивните знаци, управляван от
Коментари Харесай

7 брутални истини за любовта със Стрелец

Добрият, неприятният и… Стрелецът. Един от най-атрактивните знаци, ръководен от Юпитер и горделив представител на стихията Огън. Ако това не ви приказва безусловно нищо, ще кажем единствено, че да имаш връзка съсозначава страст, пристрастеност и изненади. Ето и какво още може да очаквате от това партньорство.
1. Стрелците са непостоянни Ако сте влюбени в Стрелец, то самият той ще ви каже, че получавате доста разнообразни хора в една " опаковка " - какъв шанс единствено! Истината зад това чаровно опрощение е, че те са в действителност непостоянно и никак не си падат по монотонността.
2. Винаги се майтапят Обичате странното възприятие за комизъм? Това е вашият човек! А ще ви хареса ли в 2 часа да бъдете събудени, с цел да чуете сюжета на " най-великата комедия " на всички времена? Помислете за това доста добре, преди да отдадете сърцето си на Стрелец.
3. Не са изключително гъвкави Стрелците са доста самостоятелни, тъй че не очаквайте да трансформират личния си график, тъй че да подхожда на вашия. Ценят времето си и възнамеряват деликатно уговорките си, тъй че покана за вечеря 15 минути преди края на работния ден няма да им се понрави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР