Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа.

...
Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа.
Коментари Харесай

Радев: Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа


Добрите планове на държавното управление занапред би трябвало да намерят законодателна поддръжка. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, помолен да разяснява антиинфлационните ограничения на държавното управление. Преди това той откри галерия с произведения на Владимир Димитров-Майстора в " Квадрат 500 ", дружно с вицепрезидента Илияна Йотова.

Мога да разясня ограниченията, едвам когато видя тяхното приложение, сподели президентът.

В отговор на въпрос по тематиката за участието на Република Северна Македония в Европейския съюз Радев сподели, че на всички места отстоява българската позиция и тя среща все по-голямо схващане. Изключително значимо е да има връзка с всички водачи от Европейски Съюз, само че и с нашите стратегически сътрудници от Съединени американски щати, тъй че да се откри решение, сподели Румен Радев.

По мотив на материала за него в " Дойче Веле " президентът разяснява, че медиите би трябвало да базират своите изявления не на клюки, а на обстоятелства. В едно демократично общество е неприемливо медия да отхвърля право на отговор, сподели Румен Радев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР