Добрина Чешмедижиева ще води политическите диспути в праймтайма „ИЗБОРИ 2021:

...
Добрина Чешмедижиева ще води политическите диспути в праймтайма „ИЗБОРИ 2021:
Коментари Харесай

БНТ с ново предаване за предсрочните парламентарни избори

Добрина Чешмедижиева ще води политическите дебати в праймтайма

„ ИЗБОРИ 2021: Надпреварата " е най-новият формат, който Българската национална телевизия започва на 24 юни от 21:00 часа във връзка идните парламентарни избори. Водещ е Добрина Чешмеджиева, а продуцент - Татяна Тасева. Предаването ще има три броя - на 24.06, 1.07, когато представители на политически партии, по чоп на ЦИК ще показват платформите си, а на 8 юли дебатът ще е сред политическите сили от последния състав на Народното събрание.

„ За Българска национална телевизия този месец е в действителност огромен късмет да бъде водещата телевизия в две от най- горещите тематики на сезона - парламентарните избори и европейското състезание по футбол. Да съчетаеш в ефира един от най-големите спортни конгреси и политическите пристрастености е сложна задача, само че защото сътрудниците ми имат огромен опит и в двете сфери имам вяра, че феновете ще са задоволени, " споделя водещата Добрина Чешмеджиева.

Дискусионното студио „ ИЗБОРИ 2021: Надпреварата " се излъчва в праймтайма на Българска национална телевизия, когато няма мачове от европейското състезание по футбол. Точно поради UEFA EURO 2020 в този избирателен сезон няма да се излъчва предаването „ Референдум ", а „ Панорама " ще има единствено едно издание на 25 юни от 21:00. По традиция, предаването на Бойко Василев не се излъчва в петъка преди изборите.

Българска национална телевизия ще даде на всички канидати равни условия за присъединяване и спрямо други медии ще отдели най-вече време за претендентите. Най-добрите политически публицисти ще продължат да задават най-важните въпроси, да слагат на дневен ред значимите проблеми и да показват акцията независимо, на наличен език.

Още една опция за пряк политически конфликт дава Българска национална телевизия. Всяка седмица от понеделник до четвъртък в 16:00 ч. ще се излъчват дебати сред претендентите за народни представители, а по Българска национална телевизия 2 феновете ще могат да гледат и диспути на претендентите от обособените райони. Водещи на диспутите по Българска национална телевизия 1 ще са Аделина Радева, Надя Обретенова, Даниел Михайлов, Марина Матева и Христина Христова.

Новините от предизборната акция, организацията на изборния развой и политическите послания на партиите, техните нови лица и концепциите на кандидат-депутатите ще намерят ефирно време в специфичното ежедневно предаване „ Гласовете на България ". То ще се излъчва след централната новинарска емисия „ По света и у нас ". Водещи са Поли Златарева, Нора Арсова, Спас Кьосев и Марина Матева.

Обществената телевизия ще продължи да държи фокуса си върху младата публика. Поредиците на Александър Марков „ Политиката без маска " и „ Важното с Флора " в YouTube канала на Българска национална телевизия ще показват политиката на езика на новото потомство.

Специално в онлайн-платформата bntnews.bg (сайт и мобилно приложение) новинарският екип на Българска национална телевизия още веднъж ще даде доста спомагателна информация за предизборната акция. Акцент ще е специфичната секция Избори 2021, където потребителите могат да филтрират по партии, обединения и изборни региони.

Гледайте предизборната стратегия - Избори 2021 #ИзбериВажното " по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 2

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР