Добре познатите в България производители на хазартно съдържание Pragmatic Play

...
Добре познатите в България производители на хазартно съдържание Pragmatic Play
Коментари Харесай

Pragmatic Play пусна нова игра със специална бонус механика

Добре познатите в България производители на хазартно наличие Pragmatic Play се е потопили из мистериите на Древен Египет с цел да получат ентусиазъм за новия си слот, отдаден на тази тема. Ако желаете да научите къде може да изпробвате Rise of Giza PowerNudge благодарение на може да посетите специфичната секция в уеб страницата на 7Дни Спорт.

Новата игра започва по едно и също време на няколко пазара и се предлага от непрекъснато възходящ лист от компании, сътрудници на Pragmatic Play.

Играта Rise of Giza PowerNudge, както се подсказва и в самото ѝ име, освен възпроизвежда прелестно духа на Древен Египет с безупречната си графика и тематично озвучение, само че и ни дава шанса да се насладим на най-новата механика от този производител – PowerNudge.

Този нов метод на игра идва като опция на добре познатата каскадна система за установяване на облагите. PowerNudge се задейства при всяка печеливша композиция за играта. Механиката реалокира барабаните с печеливши знаци с по едно поле надолу, което ни дава шанса за нови облаги.



Източник на фотографията https://freepik.com/

Скарабея, който се смята за знак на величие и възкресение в древен Египет, служи като скатер в най-новата игра на Pragmatic. Когато три или повече скарабеи се появят на вашия екран, ще ви се задейства функционалността за безвъзмездни врътки.

Печелившите комбинации могат да започват от всеки тъпан. Играчът получава 8 свободни завъртания за три признака Скатер. Ако скарабеите станат 4, безплатните врътки се усилват с още 2. 5 признака скатер пък задействат цели 12 свободни завъртания. Всеки идващ знак прибавя по две
бонус врътки.

Хубавата вест е, че няма никакво ограничаване за броя безвъзмездни врътки. Докато сте в
бонуса имате шанса да получите още безграничен брой безвъзмездни завъртания. И още нещо, играта възнаграждава потребителите с най-малко 5 пъти умножен залога, незабавно щом функционалността с безплатните завъртания бъде задействана. PowerNudge мода също е наличен по време на свободните врътки. Освен всичко, всякога когато Пауър нюдж мода бъде задействан, играчът получава 1x бонус мултиплеър. Новите пауър нюджове пък не лишават от свободните завъртания.

Pragmatic Play оповестиха още, че на някои от предлаганите пазари, играта ще дава опция за закупуване на свободните врътки. Цената ще бъде 80 единици от залога, а против тази сума играчът ще получи най-малко 3 признака Скарабей. Естествено, имате шансове да получите надалеч повече от 8 безвъзмездни завъртания.

Rise of Giza PowerNudge се причислява към дългия лист от вълнуващи и забавни игри на Pragmatic. Студиото, което от дълго време си е намерило място в сърцето на българския почитател, не стопира да продуцира хитови заглавия, а последните нови игри са: Book of Vikings, 5 Lions Megaways и Buffalo King Megaways.

Коментирайки новата облага към портфолиото от
слотове на компанията, Директорът в отдел „ Бизнес развиване “ на Йоси Барзели изрази задоволството си от стартирането на PowerNudge опцията за първи път, като изрази убеденост, че новата механика ще „ промени напълно гейминг преживяването “.

Той споделя още, че „ Rise of Giza PowerNudge съживява тематиката за Древен Египет, в която множеството игри са остарели и са надалеч от графичните достижения, с които може да се похвали продуктът на Pragmatic Play. Играта разполага още с неповторим саундтрак и прогресивна нова механика, която ви дава шанса за големи облаги “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР