Добре осведомени източници твърдят, че Маринов е получил жилището по

...
Добре осведомени източници твърдят, че Маринов е получил жилището по
Коментари Харесай

Да Им Е Честит! Вижте Само Какъв Тузарски Дом Купи Баровецът Веско Маринов На Новата Си Изгора! Първи Снимки!

Добре осведомени източници настояват, че Маринов е получил жилището по полукриминална скица с близки до него компании за източване на Данък добавена стойност. Припомняме ви, че самата Веселина се изявяваше като офис-асистент във компанията на Ангел Бончев „ Българско земеделско произвеждане “ ЕООД. През 2012 година обаче инспекция на Национална агенция за приходите сподели, че той е взел участие в схеми с източване на Данък добавена стойност и е разследван за това. Само след няколко месеца работа във компанията му, тя разгласи банкрут, а Веселина бе уволнена от там.

И сега се изявява като стопанка, написа „ HotArena.net “.

Новото жилище на двойката е в нова кооперация, първокласно обзаведено и несъмнено доста шикозно. Запознати разясняват, че Веселин Маринов се е изръсил солено за новото любовно гнездо. Явно новата му възлюбена е уверена, че ще заживее вечно с барда, защото към този момент се изявява като собственичка на жилището. На няколко пъти в седмицата съседи са виждали двамата да се срещат там и прекарвали по цялостен следобяд дружно при спуснати щори.



Що се отнася до Веселина Пеева, последната освен се е настанила да живее в новото жилище, само че даже си е разрешила да трансферира и жителството на децата си в София. Въпреки че съдът присъди на някогашния й мъж правата върху децата, екс сервитьорката ги е записала със столично жителство и то на адрес, където, с изключение на офиси, няма други обекти.



Мотивите на майката остават незнайни, още повече, че тя въобще не се интересува от децата си. И откогато е с Веселин Маринов даже не си е направила труда да се сети за тях. Камо ли да ги поздрави за празниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР