Добре известният интернет магазин Silicon Lottery, специализиран в продажбите на

...
Добре известният интернет магазин Silicon Lottery, специализиран в продажбите на
Коментари Харесай

Потвърдиха се цените на старшите процесори Intel Coffee Lake Refresh

Добре известният интернет магазин Silicon Lottery, профилиран в продажбите на особено подбрани процесори на Intel с сменен термичен интерфейс под капачката, се приготви за продажбите на процесорите Intel Coffee Lake Refresh. В неговата публична уеб страница се появиха 8-ядрените чипове Core i7-9700K и Core i9-9900K. Администраторът на ресурса съобщи, че цената е дадена от доста благонадежден източник и подхожда на пазарната цена.



Според тази информация, всеки може да стане собственик на на най-бързия процесор за всеобщата десктоп платформа на Intel при цена $480. Неговият по-евтин вариант Core i7-9700K не поддържа Hyper-Threading и е с цена $370. Интересно е, че сега същата е цената на 6-ядрения Core i7-8700K.

Но като се имат поради последните трендове, упованията са цените на новите процесори Intel Coffee Lake Refresh в Европа да са осезателно по-високи. Поради проблеми с индустриалните мощности на Intel, изцяло е допустимо новите процесори да се окажат дефицитни. Това също ще се отрази отрицателно на цените. Според наличната информация, първите процесори Intel Coffee Lake Refresh би трябвало да излязат на пазара на 19 октомври тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР