Добре известен е фактът, че Джродж Клуни имаше свой много

...
Добре известен е фактът, че Джродж Клуни имаше свой много
Коментари Харесай

Новата миризлива страст на Джордж Клуни

Добре прочут е фактът, че Джродж Клуни имаше собствен доста сполучлив бизнес. Актьорът притежаваше лична марка текила и с помощта на продажбата ѝ натрупа съществено богаство.

Сега Джордж Клуни е решил да се посвети на нов бизнес, като продава обичаното си италианско сирене в Америка. Звездата станал почитател на сиренето Pecorino di Pardu, направено от фермер на име Пепино на езерото Лаглио, откакто го опитал на закуска до момента в който почивал във вилата си на езерото Комо.
 Снимка 426541

Сиренето толкоз доста му харесало, че Джордж Клуни решил да го продава в Съединени американски щати. Според Daily Star дой даже изпратил 32 кг от твърдото, солено, сирене от овче мляко в Лос Анджелис, което има намерение да даде за проба на своите другари и евентуални клиенти.

Ако Джордж Клуни в действителност реши да се посвети на този бизнес и да изнася за Америка сиренето на Пепино, това ще преобрази живота на фермера и неговото семейство. В момента те продават по-голямата част от продукцията си от малко бусче, което паркират на езерото Комо.
 Джордж Клуни, Амал Клуни и има ли извънбрачно дете артистът
Има ли извънбрачно дете Джордж Клуни

И какво мисли Амал Клуни по въпроса
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР