Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Миналото, което преследва Никол Кидман и Рийз Уидърспун, новите правила на Джони Деп и edna топла музикална прегръдка

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Музикална прегръдка



След няколко години мъртвило един британецът с най-успокоителен глас Джеймс Морисън издаде новия си албум с следващото утешително заглавие “You’re Stronger Than You Know”. Новият сингъл от него е “Still Feels Like The First Time” и е за тези моменти, в които сме подготвени да се откажем, само че по-късно възприятията надвиват над разочарованията. Въпреки слънчевите лъчи в песента тя е писана, когато дългогодишната връзка на изпълнителя е била пред разпад

80-те са безконечни



Звездата на Роб Томас изгря при започване на хилядолетието, само че новата му ария “Timeless “ е с осемдесетарско звучене. Тя е част от идния му албум “Chip Tooth Smile”, който излиза на 26 април. За новата си музикална сбирка американецът споделя, че е повлияна от поп-рок стила от 80-те, а единствено в “Timeless” той цитира едни от най-известните части от това десетилетие като "Nothing Compares to You “ на Шиниъд О‘Конър, “Father Figure” на Джордж Майкъл, "Girls Just Wanna Have Fun “ на Синди Лоупър и други

Българска вяра



Изглежда, че съименничката е следващото украшение на Monte Music. Вторият сингъл на Деница Караславова , която е единствено на 16, се споделя „ Сълзи от олово “ и на инат на заглавието си е по-заразителен и безоблачен от предходния „ Може да ми се обадиш “. Отбележете си го за слушане през идните по-топли дни и стискайте палци на Дени, тъй като ѝ следва да показа страната ни на музикалния фестивал „ Нова вълна “ в Русия.

КИНО

Още един именит край



Феновете на „ Междузвездни войни “ още веднъж имат мотив да гадаят и основават теории поради мистериозния първи филмов откъс на финалния епизод 9 от сагата . Нужни са обаче няколко гледания, с цел да забележите разпръснатите късчета от пъзела. На пръв взор разбираме, че за последно ще забележим Кари Фишър в фрагменти, предопределени за предходната част, а огромната изненада е, че злокобният смях в края вещае завръщането на Императора .

Знаете ли какво направиха преди две лета?



Може да е по-кратък от една минута, само че най-сетне излезе филмов откъс за втория сезон на „ Големите дребни неистини “ на HBO . Докато останалите в града към този момент ги назовават Монтерейската петорка , героините ще би трябвало да се оправят със загатна от случилото се в предходните серии, а Мерил Стрийп като майката на Пери ще задава въпроси, въпреки и да не чака истината. Вече имаме и премиерна дата: 9 юни, а вие си припомнете всичко, което знаехме до момента за новия сезон на „ Големите дребни неистини “, тук.

Да се сбогуваш с живота



Ричард е академични професор, диагностициран с рак, на който му остават шест месеца живот. За да прекара остатъка от него пълноценно, той споделя „ довиждане “ на разпоредбите и стартира да се радва на свободата си. А не би трябвало ли и ние да заживеем по този начин, без да ни грози заплаха, чакаме да е въпросът от „ Професорът “ . Главна роля в самостоятелен, само че проницателен филм, може да е част от пътя на Джони Деп към спасяването на своята филмовата кариера.

ОЩЕ

Завръщане вкъщи



Поредната музикална бомба, която Netflix хвърля, е документален филм за Бионсе . Той се споделя “Homecoming” и преглежда един от най-важните концерти в кариерата ѝ: присъединяване като първата чернокожа жена хедлайнер на фестивала Coachella през 2018 година Филмът, който ще може да гледаме от 17 април, дава обещание да бъде „ съкровен и изчерпателен взор “ върху Куин Би. И въодушевяващ, бих добавила, поради думите на Мая Ангелоу, чийто глас звучи в филмовия откъс.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР