Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Брад Пит стана американския Мутафчийски, Rolling Stones възпяват призраци и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Призрачно време



Rolling Stones показаха първото си парче от няколко години насам. Бихме си помислили, че “Living In A Ghost Town” е въодушевена от изолацията по целия свят, само че в действителност песента е основана още в края на 2019. Идеята се вписва повече от добре в сегашната обстановка , а групата преправя леко текста, с цел да опише чувствата на хората по света, които остават по домовете си. Клипът включва черно-бели фрагменти на четиримата британци, до момента в който записват песента, и цветни картини от пустия Лондон .

Спомени от албумите



Новата ария на Кийт Ърбън ни отвлича от сегашното, с цел да си спомним кои сме били в тези минали моменти, запечатани от камерата. “Polaroid” е вторият му сингъл за тази година след “God Whispered Your Name”, излязъл преди по-малко от месец, и е носталгично, само че ведро парче за позабравените мигове и смяната след тях . Видеото, снимано с технология за моушън надзор , ни придвижва на нехайно празненство край басейна, което не минава напълно по проект.

Прегръдка през нотите



Алиша Кийс е следващият реализатор, отлагащ премиерата на новия си албум. Част от “Alicia” е и песента “Good Job” – в нея певицата показва признателност към тези, които постоянно не получават хвалба за напъните си . Сегашният интервал се оказа изключително подобаващ за издаване на вдъхновяващото парче, записано предходната година. В него единствено с глас, пиано и откровено обръщение Алиша вдъхва кураж на всички наранени от епидемията .

КИНО

Запознай се с баща



В “Come To Daddy” един мъж получава писмо от татко си, който не е виждал откогато е бил на 5 година, и се съгласява да му гостува. Скоро обаче синът схваща, че неговият родител не е подобен, какъвто е очаквал, а събитията одобряват непредвиден поврат. Филмът с Илайджа Ууд в основната роля получи високи оценки на фестивала в Трайбека и наподобява като изненадваща композиция от комедия, трилър и хорър .

С дивото смешка не трябва



Отваряйки филмографията на Никалъс Кейдж , се оказва, че артистът в действителност е един от най-продуктивните в Холивуд с по пет заглавия на година, нищо че не чуваме съвсем нищо за тях. Поредната самостоятелна продукция с негово присъединяване е “Primal” , където той играе ловеца Франк Уолш, който е напът да продаде на зоопарк ягуар от рядка порода . На кораба, който транспортира животното, обаче пътува и рисков нарушител, който в опита си да избяга освобождава и още диви животни на борда . Освен Кейдж, с него би трябвало да се оправи и Фамке Янсен като доктор Елън Тейлър.

Русия, каквато не сме си я представяли



След сериала на HBO „ Екатерина Велика “ и Хелън Мирън в облика на императрицата, платформата Hulu екранизира историята на Петър III и неговата брачна половинка със солидна доза комизъм. Десетте епизода на “The Great” демонстрират нелепостите в съветския двор през 18 век и насочва смешен взор върху спорната персона на владетеля и разочароващия му брак . В ролята на съобразителната Екатерина е Ел Фанинг , до момента в който в смахнатия облик на нейния брачен партньор влиза Никалъс Холт , а съдейки по сценариста на „ Фаворитката “ Тони Макнамара, ни чака нещо обещаващо.

ОЩЕ

Американска скица



Ако не друго, по време на мандата си Доналд Тръмп съумя да направи най-малко сатирата „ още веднъж велика “. За втора седмица предаването “Saturday Night Live” излъчва записи, снимани вкъщи, а изявленията на президента по отношение на ковид накараха шоуто да включи скеч с доктор Антъни Фаучи, шеф на Националния институт по алергии и инфекциозни болести . За да обясни обстановката, в неговия облик влезе не какъв да е, а самият Брад Пит . С очила, бяла коса и преправен глас той освен разсмя милиони, само че и сбъдна желанието на Фаучи , който по-рано този месец беше запитан кой би желал да го изиграе в SNL.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР