Добър вечер уважаеми зрители, утре времето ще бъде странно, но

...
Добър вечер уважаеми зрители, утре времето ще бъде странно, но
Коментари Харесай

Последната фаза от прогнозите на Емо Чолаков

Добър вечер уважаеми фенове,
на следващия ден времето ще бъде необичайно, само че и доста забавно - както беше през вчерашния ден, само че не и като вдругиден, когато ще бъде друго, само че не напълно.
Ще бъде идеално за излет, само че си носете дъждобрани, тъй като когато завали, ще грейне.
От бодил та на глог - утрото се познава от сутринта - а сговорна тайфа слепи ги ражда - изключително в Североизточна България.
Питате дали ще вали?
И Ной това се е питал. И аз това се запитвам. И вие това се питате.
Внимание! Не ходете на планина, в случай че не сте тръгнали - тогава отивайте.
Слънцето? То ще бъде юнско с октомврийска уязвимост и пролетна отмалялост, стягайте се, идва есенна меланхолия, аз особено постоянно изпадам в нея, само че като видя картата ми става малко по-зле и се оправям.
Ясно е, че единствено едно ви вълнува - става ли за море? Докато се питате, лятото ще свърши без да ни пита. Лора Караджова пееше дано бъде лято. Понякога си пущам тази ария. Вчера да вземем за пример. На посетители бяха едни другари, единият ще се дами, познаваме се от деца, на него му вървеше по математика, на мен по география, седяхме на един чин в шесто. Но да не се отплесвам. Винаги преписвах от него на класното, а след това ходихме лятото на море. И изобщо не се интересувахме става ли за море, не става ли. Затова отивайте, пък каквото стане - да става каквото ще, то така и така каквото има да стане, ще стане. Така става ли?
От Русия ще нахлуят северняка, а от Гърция - южняка, вие сами си правете сметката, аз за себе си съм намерил решение.
На времето му е време краткотрайно да бъде ненавременно краткотрайно - само че това няма да стане в точния момент в това безвремие, сещайте се отрано.
Бедствия ще има в цялата страна, само че множеството политически - на това сме привикнали, по тази причина и да завали градушка, вие не се тормозете, ще я отменим с референдум.
Температурите в цялата страна ще бъдат сред -20 и + 40 градуса, както постоянно е било и постоянно ще бъде. Освен в Пловдив.
Ако гърми - ще трещи, само че не изтрещявайте, а вземете чадър, има и по 3 лв., само че се чупят.
А в този момент - спортните вести.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР