Доайенът на Националния музикален театър „Стефан Македонски” Христо Сарафов навърши

...
Доайенът на Националния музикален театър „Стефан Македонски” Христо Сарафов навърши
Коментари Харесай

Доайен на Музикалния театър чества 40 години на сцената

Доайенът на Националния музикален спектакъл „ Стефан Македонски” Христо Сарафов навърши 65 години. 40 от тях са отдадени на музикално-театралната сцена – в оперни, оперетни спектакли и мюзикъли. Заради яркото си театрално наличие постоянно е сравняван от феновете и от учениците си с артиста Васил Михайлов.

„ Моята фантазия постоянно е била да се занимавам с това, което върша към този момент 40 години. Това е нещото, което най-вече ме радва и въодушевява в този живот. И се надявам да не преставам да го върша. Искам да съм на това място, на което съм, с тези благоприятни условия, с които съм и с тази обич на публиката, която имам” споделя Христо Сарафов.

Заради изключителното състояние отдаденият на неговия празник театър на оперетата „ Царицата на чардаша” на Имре Калман, в който Сарафов играе една от коронните си функции на бонвивана Фери Бачи, не можа да се състои в Музикалния спектакъл. Но огромният актьор беше безценен посетител в предаването за музикално-сценични изкуства „ Каста дива” на БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР