До средата на тази година ще заработи платформа за продуктово

...
До средата на тази година ще заработи платформа за продуктово
Коментари Харесай

Най-голямата мрежа за продуктови данни в света ще заработи и у нас

До средата на тази година ще проработи платформа за продуктово наличие, сертифицирана по стандарта (Глобална мрежа за синхронизация на данни). Тя дава опция на българските компании да съхраняват, споделят и синхронизират данни за продуктите си с по-малко спомагателни разноски., националното посланичество на, оповести партньорството си с немската софтуерна компания. Toва оповестиха от Българската търговско-промишлена палата.

Колаборацията е от изключително значение за българските компании. Предложеното решение разрешава дейно ръководство на продуктовото наличие и ще помогне на бизнеса в България да посрещне все по-сложните условия във връзка с продуктовите данни от страна на консуматори, търговски сътрудници и регулаторни органи.

Изборът за присъединение към решението за продуктова информация и обвързваните услуги, основано на технологията на atrify бе изработен след деликатно и задълбочено изследване на настоящите в международен мащаб бази данни. Освен в Германия то се употребява в Австрия, Белгия и Люксембург, Италия, Испания, Чехия, Словения, Австралия и Нова Зеландия.

Както снабдители, по този начин и търговци на дребно изразили предпочитание за по-видимо наличие в интернационалната търговия ще имат опция за бързо внедряване на новото GDSN решение. То ще им разреши да усилят доста интернационалните си продажби при оптимално улеснена и сигурна среда посредством даване както на търговците на дребно, по този начин и на потребителите, на точна информация за продуктите.

В решението за България ще бъде заложен Глобалния модел на данни GS1 (GS1 Data Model), който предлага стандартизиране на атрибутите – належащо условие при продан на продуктови данни в международен мащаб. Глобалният модел за данни GS1, смесен с интуитивните и лесни за прилагане уеб приложения на atrify, ще оказват помощ на българските компании да стартират допустимо най-скоро да ръководят информацията за своите артикули, без ненужни спънки и закъснение за имплементиране.

Изпълнителният шеф на atrify. Йохен Мол съобщи, че е доста удовлетворен от избора на GS1 България да си партнира точно с atrify. " България съставлява значим пазар за доста немски търговци. Обменът на данни ще бъде по-лесен и по-ефективен за тях, откакто към този момент ще имат разполагаем умело лице за контакт на място ", разяснява той. 

" В лицето на atrify като наш сътрудник – към този момент над две десетилетия компания благонадежден снабдител на софтуерни решения и консултантски услуги на разнообразни национални организации GS1 по целия свят – считаме, че трябваше да предоставим модерно решение, отговарящо на характерните потребности на фирмите, опериращи в България, което ще им помогне да реализират типов продан на продуктови данни " сподели Цветан Симеонов, ръководител на GS1 България. 

" За да се избегне многократното въвеждане на информация към този момент се работи по оптимално улеснената интеграция с мобилното приложение БГ Баркод. Посредством него потребителите ще могат да ревизират както и до момента легитимността на баркода и да получат информация за продукта, въведена непосредствено от производителя или притежателя на марката, и тествана от специалистите на GS1 България. Тази интеграция може да е втора огромна стъпка за българския бизнес ", съобщи той. 

Тридесет години след внедряването на общоприетия GS1 баркод в страната, създаването на GDSN data pool е последваща значима стъпка за консолидирането на стандартите GS1 на локално равнище и адаптирането им по отношение на останалата част от световната общественост GS1.

Българските търговци, които са осъзнали потребността от потребление на надеждни и тествани данни за предлаганите артикули, ще се възползват от преимуществата на това рационализирано решение за своите разнородни и непрекъснато възходящи потребности от данни.

GS1

е интернационална неправителствена организация, която създава и внедрява световни стандарти и решения, за повишение на успеваемостта, видимостта и устойчивостта на продуктите в международен мащаб и съставлява повече от 2,5 милиона компании извършващи над 6 милиарда транзакции на ден. GS1 България​ е една от 115 национални GS1 организации, които управляват стандартите и се грижат на вярното им използване по страни. Стандартите GS1 основават общ език, който поддържа оперативната съгласуемост сред разнообразни системи и бизнес процеси по целия свят.

atrify 

е платформа за продуктово наличие, която разрешава на повече от 20 000 компании в над 50 страни да споделят тъкмо и надеждно наличие със своите сътрудници. atrify предлага изцяло портфолио от решения за реализиране на бистрота и сходство и търговия. atrify е част от GS1 Германия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР