До преди няколко години звездата на италианския футбол Франческо Тоти

...
До преди няколко години звездата на италианския футбол Франческо Тоти
Коментари Харесай

Тя похити Rolex-ите му, той конфискува обувките ѝ за €4000: Грозният развод на Франческо Тоти и Илари Блази

До преди няколко години звездата на италианския футбол Франческо Тоти имаше всичко, което може да желае - пари, популярност и обич, на която цяла Италия се възхищава.

" Ти си единствената ", гласи надпис върху тениската му, която той демонстрира в насладата си след следващия маркиран гол. Тоти прави всичко, с цел да показва безконечната си обич към Илари Блази: дамата на сърцето му.

Двамата подписаха брак онлайн по малкия екран, родиха си три деца и се реалокираха да живеят във вила, почтена за кралска фамилия. Тоти и брачната половинка му са сравнявани с италианската версия на семейство Бекъм.

20 години по-късно приказката завърши с противен скандал, който италианският вестник Il Messaggero назова " Войната на дрешника ".

Тоти упреква някогашната си брачна половинка, че е откраднала часовниците му Rolex на стойност над 1 млн. евро. На собствен ред, футболистът признава, че е скрил голяма сбирка от скъпи обувки на жена си от марките Jimmy Choo, Amina Muaddi, Le Silla, Casadei и Gucci, както и нейни чанти на Dior, Louis Vuitton, Hermès и Chanel.

" Какво да направя? Скрих чантите й, като се надявах, че мога да ги изтъргувам за часовниците ми ", съобщи Тоти в изявление.

Италианският La Stampa се майтапи, че раздялата на Тоти и Блази " способства за чувството, че светът се разпада ", само че признава, че свадите сред тях са добър мотив за разпръскване от всекидневните спешни вести.

Раздялата на Тоти и Блази се трансформира в социална контузия за Италия и Рим - и, несъмнено, храни таблоидите с материали за месеци напред.



46-годишният Тоти е един от най-известните играчи на своето потомство и най-обичаният футболист в " Рома ". Решението му да остане с тима на родния си град през цялата си кариера го трансформира в същинско великолепие.

Нищо не може да помрачи статута му. Футболистът обезоръжава даже най-големите си зложелатели, като се снима в самоиронични реклами и издава книга с най-грубите обиди, които е чувал по собствен адрес от почитатели на противникови тимове.

Илари Блази също е звезда в Италия - тя е някогашна водеща на италианския Big Brother, а сега води друго риалити, наречено " Celebrity Island ".

За разлика от други двойки, които са във фокуса на таблоидите - Тоти и Блази градят имидж на сплотени и любящи родители. В последния си мач Тоти през 2017 година разплака стотици римляни, до момента в който правеше победната си обиколка към игрището със брачната половинка и децата.



Илюзията обаче се разпада през 2022 година след новината, че Франческо Тоти е влюбен в друга жена, а Блази има извънбрачна спекулация с фитнес треньор.

В изявление за Corriere della Sera Тоти твърди, че бракът им е вървял надолу от много време и съобщи, че той " не той е изневерил първи " и че е бил " осведомен ", че жена му има " повече от един " ухажор.

Той я упреква, че го е следила с GPS тракери, сложени в колата му. Оплаква се и от това, че тя не го е подкрепяла по време на тежки за него времена. През 2020 година бащата на Тоти умря от Covid-19, самият той също се разболя. " Бях в уязвимо положение, а Илари не разбираше смисъла на тази болежка ", споделя футболистът.

Аферата с Rolex-ите става известна на италианските медии, откакто се оказва, че дамата на Тоти е прибвала сбирката му от скъпи часовници след раздялата.

За възмездие той е " похитил " нейните първокласни такъми - дизайнерски чанти и обувки, в това число такива, които костват към 4000 евро за чифт.

Илари Блази подава тъжба пред съда с гледище да получи назад своята сбирка, а през октомври даже обществено се подигра с Франческо Тоти, като пусна клип в Instagram пред магазин Rolex и тагна някогашния си брачен партньор.

Докато той показва пред Италия новата си обич Наоми Боки, Илари Блази е снимана от папараци на вечеря тайнствен инвестеритор в недвижими парцели.

" Единственото, което тя би трябвало да направи, е да му върне часовниците - и всичко завършва ", изясняват източници на The Times, близки до Тоти.

Очаква се идната седмица някогашните съпрузи да се срещнат при закрити порти в правосъдна зала в Рим за второ чуване по въпроса с изчезналите движимости.

И двамата са заели известни бракоразводни юристи.

Говори се, че това ще е единствено затопляне за правосъдната борба, която следва за вилата им, за дяловете във футболното учебно заведение на Тоти, както и за моралната страна на раздялата им и разнищването на въпрос кой е изневерил първи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР