До момента са регистрирани общо 43 случая на положителни проби

...
До момента са регистрирани общо 43 случая на положителни проби
Коментари Харесай

43 случая на коронавирус в Мини Марица-изток”

До момента са регистрирани общо 43 случая на позитивни проби за COVID-19 на работещите в най-голямото въгледобивно сдружение у нас. Това излиза наяве от заповедта на изпълнителния шеф, която вкарва прецизно съблюдаване на противоепидемични ограничения в предприятието.

Извънредният действен щаб през цялото време на пандемията е основал добра организация на работа в сдружението по прецизното спазването на ограниченията, ежедневната стерилизация и дисциплината на работещите. Благодарение на тези ограничения е предотвратено клъстърно разпространяване на ковид в минния комплекс, в който работят към 7 200 души.

Заповедта на изпълнителния шеф планува всеки работещ в Дружеството да си остане вкъщи и да потърси персоналния доктор или съответната Регионална здравна ревизия за съвет и консултация, при съществуване на нараснала температура, кашлица, хрема, загуба на подушване и усет и други, както и да употребява отпуск за краткотрайна нетрудоспособност, при рекомендация от способените медицински лица. Лица с сходни недоволства по време на работа, би трябвало да се изолират неотложно и да следват този проект за деяние.

Ограничен е и достъпът на компаниите, които реализират доставки и услуги по контракт на територията на Дружеството. Почти всекидневно се популяризират апели и пропагандни материали с указания за държание по време на пандемия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР