До края на празничния декември при покупка на смарт часовници

...
До края на празничния декември при покупка на смарт часовници
Коментари Харесай

Страхотните смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и GT 3 Pro носят 30% отстъпка за нови безжични слушалки от Yettel

До края на празничния декември при покупка на смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro Yettel предлага 30% отстъпка за безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE. В навечерието на огромното разпределяне на дарове операторът дава късмет на потребителите да се снабдят със ужасно смарт дуо на преференциални цени, с което да зарадват себе си или обичан човек. До края на месеца страхотните разновидности на HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro могат да бъдат закупени в брой или на лизинг. Всеки, който го направи, ще може да се възползва и от -30% от цената на чудесните HUAWEI FreeBuds SE и да ги грабне за 69,99 лева вместо за 99,99 лева А до края на декември моделите от серията Watch GT 3 Pro могат да бъдат взети на лизинг с 50% отстъпка за първите 6 месеца с контракт за спомагателен лизинг за 2 години.
Различните модификации на моделите HUAWEI Watch GT 3 оферират богат избор за всеки усет с друг набор от каишки и дизайни. Дамският 42mm модел с каишка Elegant Edition Leather е същински шедьовър с 3D извитото стъкло на екрана, което му придава нежно зарево, напомнящо отражение във вода. Часовникът разполага голямо многообразие от циферблати, с които всеки консуматор може да го персонализира на своята китка. Батерията на умния часовник устоя до 7 дни и разполага с обилие от функционалности, включващи мониторинг на сърдечния темп, SpO2, мониторинг на съня HUAWEI TruSleep 2.0 и напрежението, както и специфичен раздел са женско здраве. Цената на часовника сега е 389,99 лева в брой, а в уеб страницата на Yettel може да бъде открита и изящната версия HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant Edition Milanese Strap за 419,99 лева в брой.

От своя страна мъжките версии на HUAWEI Watch GT 3 като 46mm Elite Edition идват с направа от здрава, само че лека неръждаема стомана, а задната част е от композитен материал с полимерни нишки, подсилващ здравината. Смарт часовникът разполага с над 100 подготвителни режима, в това число 18 професионални, както и персонализирани подготвителни стратегии съгласно физическото положение на потребителя и спортните му привички. Подобно на дамските версии, часовникът разрешава свързване със смартфон чрез Bluetooth и по този начин носещият го се любува на удобството да преглежда историята на позвъняванията, да приема или отхвърля повиквания от часовника и даже да приказва непосредствено от него. Сред преимуществата му е по-и по-големият AMOLED екран и батерията, позволяваща потребление до 14 дни с едно зареждане. Тази трансформация на часовника се предлага за 449,99лв. в брой. Версията с по-спортен дизайн HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active Edition се предлага от Yettel за 369,99лв. в брой.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro тази година беше разгласен за най-хубавия смарт часовник от Експертната асоциация за облик и тон (EISA). Според експертите, моделът е „ най-усъвършенстваният смарт часовник на HUAWEI до момента “.
Дамските модификации като HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43mm Ceramic Case with Ceramic Strap имат типичен, само че в същото време първокласен дизайн с керамичен корпус и стъкло от сапфирен кристал. Той е претърпял обработка на рисково висока температура от 1500°C и е приключен с диамантено прахово гланциране за реализиране на чисто бяла и безупречна текстура – ​​очарователна за очите, само че също по този начин дишащ и комфортен дизайн за китката. Сред водещите му характерности са кристално ясният AMOLED екран и усъвършенстваната операционна система.  Технологията за наблюдаване на сърдечния темп HUAWEI TruSeen 5.0+ разполага с осем фотоелектрични датчика в пръстеновидна форма, с цел да улавя по-добре всеки сигнал, напълно нов логаритъм филтрира разстройствата за подробно наблюдаване на сърдечната периодичност. Следи пулса 24/7 с предизвестия в действително време,  когато сърдечната периодичност се отклони от естествения си диапазон. Часовниците от серията поддържат и ЕКГ датчик и приложение,  което оказва помощ за следенето на здравните индикатори. Моделите от серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro се оферират с IP68 и 5 ATM оценки за водоустойчивост и поддържат гмуркания на дълбочина до 30 метра. Цената на тази 43 мм версията е 839,99лв. в брой.

Мъжката версия на модела, показана от модификацията HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Titanium Strap, идва с титаниев корпус и по този начин среща спортното ежедневие с деловите задания. Часовникът разполага с  нанокристален керамичен заден похлупак, с цел да направи допира до кожата още по-комфортен. Поддържа  над 100 разнообразни подготвителни режима, а по-големият моден корпус на часовника идва и с по-голям 1,43 “, сензорен AMOLED екран и батерия, която може да издържи цели 14 дни с едно зареждане. Цената на тази трансформация е 759,99 лева в брой в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Yettel. Господата могат да избират и от по-спортния вид HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Black Fluoroelastomer Strap за 649,99 лева в брой.
За да се възползват от промо офертата при извършване на покупки в онлайн магазина на Yettel, потребителите би трябвало да сложат в кошницата си определения смарт часовник HUAWEI Watch GT3 или GT3 Pro и да прибавят промокод BUDS, който автоматизирано ще постави и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE с понижената им цена. Те са измежду най-новите аудио оферти на марката и със своите драйвери от по 10 мм оферират кристално чист тон към своя премиум дизайн и извънредно ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията разрешава непрекъснато възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да доближат до 24 часа. FreeBuds SE имат резистентност на пръски, вода и прахуляк и се свързват извънредно елементарно към моделите на HUAWEI единствено с приближаване до смарт телефона
22 Дек 202236221 Дек 202238420 Дек 202265819 Дек 202221019 Дек 202270319 Дек 2022408КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202278709 Дек 2022112217 Дек 2022107017 Дек 2022324
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР