До 30 септември се ограничава движението между 38-ми и 39-ти

...
До 30 септември се ограничава движението между 38-ми и 39-ти
Коментари Харесай

Ограничават движението по част от АМ „Хемус“ в посока Варна до 30 септември

До 30 септември се лимитира придвижването сред 38-ми и 39-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна, оповестиха от Агенцията „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Причината е ремонт по настилката на виадукта при км 38+540. На оборудването ще се извърши ремонт по асфалтовата настилка и ще бъде положена маркировка.

Трафикът в сектора ще се реализира в двете посоки в платното за София. Ще има по една лента за придвижване в посока Варна и в посока София.

От АПИ припомнят, че е належащо водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта – до 50 км/ч.

В момента АПИ създава процедура за приоритизиране на дейностите, изпълнявани по републиканската пътна мрежа със средства от държавния бюджет.

Целта е да се усъвършенства процесът по обмисляне на дейностите за планиране, строителство и поддържане на пътната мрежа за всяка календарна година, показват от организацията.

По тази причина се организира запитване до гражданите кои пътища да бъдат включени в капиталовата стратегия на АПИ.

Формата за подаване на оферти е оповестена на интернет страницата на АПИ, в рубриката „ Предложения и сигнали “ – формуляр.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР