До 11 януари 2018 г. българските и чуждестранните компании, заявили

...
До 11 януари 2018 г. българските и чуждестранните компании, заявили
Коментари Харесай

Преференциални цени за участие в изложение MachTech&InnoTech до 11 януари

До 11 януари 2018 година българските и задграничните компании, декларирали присъединяване си в интернационалното ревю MachTech&InnoTech, ще могат да се възползват от преференциалните цени за присъединяване. Единственият профилиран конгрес за машини и технологии в металообработката в България ще се организира от 26 до 29 март 2018 година в Интер Експо Център – София.

По време на ревюто фирмите в сектора се срещат с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното планиране, индустриалната автоматизация, електроника и планиране. Защото форумът е определян като платформа, на която се разкриват необятните благоприятни условия на машините и високите технологии. Все по-стремглаво развиващият се програмен продукт, необятните благоприятни условия на 3D принтирането и чертаещите бъдещето промишлени роботи ще бъдат под „ светлините на прожекторите “ на MachTech&InnoTech 2018.

85% са заетите площи

Само месец след стартирането на акцията за осъществяване на интернационалния конгрес, 85% от изложбените площи към този момент са заети. Последното издание на MachTech&InnoTech събра повече от 120 водещи компании, представляващи над 250 международни марката. Най-много бяха изложителите от секторите на металообработката и инструменталното съоръжение (65%), следвани от индустриалната автоматизация и индустриалния програмен продукт (20%) и фирмите от направление първокласен надзор и тестване (10%).

Освен увеличение на българските и задграничните изложители, ревюто записва все по-голям задграничен интерес, привличайки гости от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.

„ Sofia Industrial 3D printing forum “

В рамките на изданието през 2018 година за първи път ще се организира „ Sofia Industrial 3D printing forum “. Партньори на събитието са едни най-хубавите компании в областта на индустриалното принтиране. Ще бъдат презентирани едни от най-успешните образци на приложение на 3D принтирането с индустриални цели.

В духа на позитивните трендове, които бележат всяко едно издание на MachTech&InnoTech, ревюто ще посрещне 2018 година с нов уебсайт, в което още през началото на Новата година ще може да бъде открита потребна и подробна информация за участниците.

Новини и детайлности можете да откриете на: machtech.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР