Дни след официалното обявяване на раздялата с Лиъм Хемсуърт, Майли

...
Дни след официалното обявяване на раздялата с Лиъм Хемсуърт, Майли
Коментари Харесай

С кого живее Майли Сайръс след раздялата

Дни след формалното оповестяване на раздялата с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс разпускаше край италианските крайбрежия в компанията на близката си другарка Кейтлин Картър. Двете демонстрираха много по-близки от просто другарски взаимоотношения и даже си разменяха целувки преди всички.

Сайръс нееднократно е признавала, че има полово увлечение и към своя пол, което разумно ни наведе на мисълта, че с Картър са си станали интимно близки след раздялата с Лиъм Хемсуърт.

Сега американски медии популяризират информацията, че Майли и Кейтлин даже живеят под един покрив и са доста, доста щастливи . А изпълнителката не съжалява за любовния избор, който е направила.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kaitlynn Carter (@kaitlynn) на Авг 9, 2019 в 3:08 PDT

Двете дами към момента не са оповестили обществено връзката си, а преди дни Сайръс съобщи изрично в профила си в Instagram, че не невярност от нейна страна е причина за раздялата със брачна половинка й, написа People.
 Майли Сайръс, Кейтлин Картър, ваканцията в Италия и новата татуировка
С какво си потегли Майли Сайръс от Италия

Певицата е впечатлена

Ако обаче двете с Картър в действителност са заживели дружно, то за брака на Майли и Лиъм очевидно към този момент няма никаква вяра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР