Дни след края на снимките на шести сезон на медицинската

...
Дни след края на снимките на шести сезон на медицинската
Коментари Харесай

Наум Шопов и Теа избягаха в Берлин

Дни след края на фотосите на шести сезон на здравната сага Откраднат живот една от звездите на сериала Наум Шопов-младши пое към Берлин, дружно с годеницата си Теа Минкова. Двамата избраха Германия за идните коледни празници.

Не единствено обилните базари и неповторимата декорация на немската столица обаче привлякоха дипломирания доктор, само че и желанието да се причисли към роднините си и да честват дружно Рождество Христово. Пък и за пръв път дружно с Теа ще седнат на фамилната вечеря като годеници. В Берлин Наум се радва на уюта в дома на сестра си Невена и на усмивките на дребната си племенница Линеа.

Шопов и избраницата му не стопират да обикалят забележителностите на града и да разгласяват празнични фрагменти в Инстаграм. Те се отдадоха на коледната атмосфера на базара в замъка Шарлотенбург, пиха греяно вино от симпатични халби под формата на ботуш, разгледаха зоопарка, който е един от най-богатите на типове в света и най-посещаван в Европа, и се забавляваха в един от най-известните клубове Bricks, който се намира в приземието на хотел Хилтън и е измежду обичаните места на международните звезди.

Хубавите страсти на бъдещите младоженци обаче бяха помрачени от неприятно преживяване по летищата. Малко откакто кацнали в немската столица, Теа открила, че в ръчния си багаж, без да забележи е пътувала с същински скалпел.

Нито една инспекция на отчела рисковия медицински инструмент, само че за сметка на това граничните управляващи строго следели какви количества козметика придвижва. „ С какво ли друго още може да минеш? Това е скандално “, разяснява Наум Шопов в малко видео, което разгласява в обществените мрежи.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР