Дни след като стана ясно, че кралица Елизабет Втора е

...
Дни след като стана ясно, че кралица Елизабет Втора е
Коментари Харесай

Хари и Меган вече не са херцог и херцогиня

Дни откакто стана ясно, че кралица Елизабет Втора е одобрила желанието на принц Хари и Меган Маркъл да изоставен кралския двор , към този момент имаме повече изясненост и какви ще са следствията от това решение.

Вчера, 18 януари, от английския кралски двор разгласиха нова публична позиция, споделена и в Instagram профила на Хари и Меган.

От нея разбираме, че диалозите с по-малкия наследник на принц Хари и неговата брачна половинка не са единствено от последните дни, само че и от последните месеци. А в този момент към този момент се е достигнало до градивно решение , което да поддържа желанието на херцога и херцогинята на Съсекс.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Окт 25, 2019 в 6:10 PDT

От пролетта влиза в действие нов режим по връзки на метода на живот на Хари и Меган. Те се отдръпват от всички кралски отговорности , които са имали до този миг, както и от военните такива.

А оттова следва, че няма да получават и пари от фондовете на кралското семейство. Освен това, Хари и Меган са се договорили с кралицата да изплатят всички средства, които са дадени за ремонта на Frogmore Cottage предходната година, като в подмяна запазят имението като собствен дом на Острова.

С разрешението на кралицата, съпрузите ще продължат да се занимават със своите частни патронажи и организации с благотворителна цел. Те обаче към този момент няма да бъдат публични представители на кралицата .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Ное 7, 2019 в 6:16 PST

В позицията също по този начин се споделя, че Хари и Меган към този момент няма да носят своите кралски трофеи и към тях няма да се обръщат с " ваше кралско височество ".

Все още обаче няма изясненост по въпроса с защитата на съпрузите.

" Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъда обичани членове на моето семейство. Осъзнавам провокациите, през които те минаха в последните две години и разбирам тяхното предпочитание за по-независим живот. ", се споделя в позицията на Елизабет Втора.

Тя също по този начин не пропусна да им благодари за отдадената им работа в страната и отвън нейните граници. Специално благодарности получи и Меган за това, че съумя толкоз бързо да се впише в кралското семейство. То се надява, че постигнатото решение ще им помогне да изградят своя нов, благополучен и спокоен живот.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво взеха решение да изоставен кралския двор
Защо Хари и Меган напуснаха кралския двор

Всеки със своите аргументи

Херцогът и херцогинята също благодарят на кралицата и кралското семейство за безкрайната поддръжка, която са им оказвали и им оказват в този момент, когато отварят нова глава от живота си.

A statement from Her Majesty The Queen.https://t.co/ZAPC5ARUup
— The Royal Family (@RoyalFamily) January 18, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР