Дни преди настъпването на астрономическото лято то беше посрещнато в

...
Дни преди настъпването на астрономическото лято то беше посрещнато в
Коментари Харесай

Шоу от бъдещето откри Bedroom Beach

Дни преди настъпването на астрономическото лято то беше посрещнато в Bedroom beach – сцена на предстоящите морски празненства, международните музикални звезди и спиращите дъха мемоари. Специално за събитието от Маями в Слънчев бряг дойде именитото хаус дуо – Crazibiza. Те бяха кулминационната точка на виртуозно мултимедийно шоу, с което публично се откри Лято 2022. Гостите станах очевидци на образна провокация, която ги придвижи в епицентъра на Мета вселената. Футуристичният театър от тон и светлина събра в себе си атрактивни технологии, “извънземни” актьори и близо 40 души на една сцена. Повече от 3 месеца са били нужни на изобретателния екип на Bedroom beach, с цел да трансфорат ексцентричната концепция в действителност.


Програмата на формалното разкриване продължи и в събота, когато зад пулта на клуба застанаха емблематичните Dimo Bg & Mr.K. Това са актьори, които нееднократно са взривявали интернационалните ранглисти със своите продукции.
Вече са публично оповестени и огромните музикални събития за Сезон 2022. Именно те ще трансфорат плажа в Слънчев бряг в сцена за изява на актьори oт международна големина.



На 30 юли за първи път в България ще дойде австралийското електронно дуо SHOUSE. Те са основатели и реализатори на абсолютния шлагер LOVE TONIGHT, който се трансформира в най-слушаната ария по целият свят за 2021г. Буквално в период на 10 дни у нас ще дойдат и две от най-големите звезди на европейската рап сцена. Това са GZUZ на 3 август и LUCIANO на 12 август. Интересът към тях е голям и билетите в предварителна продажба са изчерпани. Все отново всички искащи да ги чуят онлайн, могат да си закупят пропуски в деня на концертите им в Bedroom Beach. Тяхната изява е гаранция за мощната поръчка, която дава клуба в музикално отношение и през това лято.



На 5 август в Слънчев бряг идва емблемата на Bagatele Courchevel - Dj Joris De Ca. Медиите го дефинират като същински модернист на клубната френска просвета, а усетът му към невероятното го издига до Resident DJ на един от най-луксозните клубове – Bagatelle.
Големите музикални събития на лятото не престават и с изявите на Liva K & Awen Live (23 юли), който е резидент на VOID Mykonos и любимците от Consul Trainin & Duo Violins, които ще се изявят на 13 август.
Сцената на клуба още веднъж ще бъде желана за изява и на огромните български звезди като Васил Найденов. Неговият бутиков театър е плануван за 28 юли. Няма да липсват и провокации като театралният пърформанс на Иво Димчев на 11 август и обичайна изява на виртуозния цигулар Свет Радославов 4 август.


Сряда както постоянно е непокътната за огромните R&B празненства на Bedroom beach. На сцената в Слънчев бряг ще гостуват знакови актьори от българската рап и ров сцена, а с доказани дати за SHAKE THE ROOM осъществяванията онлайн са MBT, V:RGO, TRF, FYRE, DIM4OU, Атанас Колев и звездите на Северна Македoния – 2BONA. Резиденти на паметните на вечери ще бъдат Dj Theo, Moneystax и Akstazi.



Петък вечер е отдадена на MIXTAPE концепцията, която e феномен в топ клубовете в Дубай, Миконос и Сен Тропе. Тя не е просто стилова еклектика, а точно подбрани клубни блокбастъри от света R&B, Pop, Rock, Disco и House музиката в комерсиален микс. Резиденти на Mixtape вечерите ще бъдат Dj Gorro, Big D и Deejane Flamme.

Част от специфичните събития на клуба ще бъдат и посрещането на July morning с Pacho& Peppo (30 юни), тематичните Techroom вечери със Stephan Gee от 7 юли и спектакъла Game of Gods с присъединяване на Dj Mascota на 9 юли.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР