Дни преди големия концерт по повод 30-годишнината на група Остава,

...
Дни преди големия концерт по повод 30-годишнината на група Остава,
Коментари Харесай

Ще дишаме Кислород и плуваме в Океан от музика с Остава в петък вечер

Дни преди огромния концерт във връзка 30-годишнината на група Остава, вълнението на музикантите и почитателите е огромно. Събитието може да се назова историческо по две аргументи – почитателите на групата към този момент десетилетия чакат обичаната им тайфа да изнесе концерт на огромната сцена и това ще бъде реалност на 7 октомври, въпреки това в зала 1 на НДК Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян ще опишат с музиката си всеки миг от своята история.
Големият концерт на група Остава събира почитатели от четири генерации в зала 1 на НДК
Решението на Остава да се заявят с концерт в най-престижната зала в България ще сложи емблематичната българска групировка на точното ѝ място. Групата се отличава с присъщия си жанр, неповторимия вокал на Свилен, текстовете, страстите и посланията, които предава посредством музиката си. Стъпката е огромна, само че Остава имат поддръжката на почитателите и доста помощници в организацията. НДК е хазаин, Българското национално радио партнира в реализирането на телевизионната версия на събитието, професионалната рентал компания Sound Stage ще се погрижи за съвършените тон, осветяване и мултимедия, от Монте Мюзик се включват с помощта при организацията и популяризирането на мероприятието.

„ Щастливи сме, че ползата към концерта с всеки минал ден става все по-голям. Сигурни сме, че всички ще запомним датата 7 октомври 2022 година “ - споделят Свилен и Жоро от Остава - „ Зад гърба си имаме екип, който ще ни помогне да представим музиката, която е нашият живот към този момент 30 години по неповторим метод. “

Няма българин, който да не е чувал емблематичните „ Шоколад “, „ Океан “, „ Мъничко дребосъче “ и „ Внимание “. В момента радиостанциите въртят нежната и въздействаща „ Помощ “, част от новия албум „ Кислород “.

С концерта в зала 1 на НДК Остава вършат своя реверанс на признателност към тези, които ги следват към този момент 30 години и основават почитател клуб, посредством който всекидневно ще бъдат покрай тях. Първите членове на Националния почитател клуб ще са част от афтърпартито на 7 октомври.

Билети за концерта „ 30 години група Остава “ са налични в мрежата на Eventim, билетен център НДК и Grabo. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР