Дневен хороскоп за 30.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВсички

...
Дневен хороскоп за 30.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВсички
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 януари: Предстоят промени

Дневен хороскоп за 30.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Всички ваши дейности, свързани с печелене на пари няма да ви задоволят и ще са надалеч от вашите упования, само че бързо ще наваксате забавянето. Проявете еластичност и си наложете самообладание, като овладеете страстите си. Не си внушавайте провали на работното място или проблеми в връзките с вашите сътрудници, единствено тъй като сте едва ли ухо на клюки, които не се отнасят за вас. Сами си вредите. Възможна е среща с ваш някогашен съкровен сътрудник. Ако сте фамилни ще си създадете съществени проблеми с брачния сътрудник. 

ТЕЛЕЦ

Денят не е добър за дейна работа и инициативи, тъй като сте напрегнати и нервни, размисъл в дейностите и няма, а страстта не води до позитивни резултати. Склонни сте даже и към словесно нападателно държание, което през днешния ден ви печели врагове. На работното място си наложете търпени и успокоение, с цел да не се изпокарате с всички. Не позволявайте на вашата женска подозрителност и обидчивост да усложнят връзките с околните ви. Несемейните дами ще изживеят непредвидени сантиментални мигове и полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пригответе се за нови задания и за компликации в общуването, подбудени от вашата припряност и недомислени приказки на работното място. Отхвърлете плануваните служебни задания. Не ви поучавам да организирате среща с вашите подчинени, в случай че се чувствате изтощени. Късметът не е на ваша страна. Освободете се от напрежението в фамилията, благи дами и връзките ви ще станат естествени. Докажете на обичаните си хора, че възприятията ви са непроменени. Липсата на взаимно съгласие е причина за нежеланието ви за полови удоволствия.

РАК

Ще се справите с компликациите и проблемите благодарение на настоятелен сътрудници, които ще ви оказват помощ да осъзнаете личните си благоприятни условия. Емоцията пречи на решенията ви, само че следобяд ще я овладеете. Трудностите по пътя ви, които са непредвидени, ще се трансфорат в следващата причина за скептицизъм и неприятното въодушевление. Възможно е утежняване на връзките с роднините ви. Не променяте убежденията си, само че по този метод вредите на себе си. Не проявявайте експанзия в леглото, тъй като не подарява полова приятност на сътрудниците ви.

ЛЪВ

Поставете сполучливо начало на нови занимания. Работата ви носи триумф, без значение с какво сте се захванали. Не бъдете прекомерно разточителни, в случай че сте решили да дадете формален обед или вечеря, в случай че е обвързвана с ваш персонален мотив. По-добре откажете командировката, даже и да е примамлива и печеливша, в случай че ще ви попречи да се справите с професионалните си отговорности. През целия ден изпитвате потребност от любов. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичаните си хора. В половите си връзки не сте склонни да се преценявате с колегата си. Променете държанието си.

ДЕВА

Начинанията са сполучливи. Настроени сте за дейна работа и не трябва да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Успехът е с вас, в случай че внимавате и не разчитате единствено на шанса си, който може да проработи, само че и да ви изостави. Няма да ви липсват фамилни проблеми поради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви сътрудници. Създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия, които ще ви доставят взаимна приятност.

ВЕЗНИ

Денят няма да е предстоящият от вас, тъй като сте нестабилни и неуверени. Причините са странични, само че повлияват по този начин настроението ви, че не ви се занимава даже със отговорностите ви на работното място. Избягвайте деловите диалози и въобще не разчитайте на шанса си при договаряния, в случай че не съумеете да ги отложите. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате опция да се отдадете на полови удоволствия и сантиментални мигове.

СКОРПИОН

Денят ви е сполучлив както на работното място по този начин и в персонален проект. Не се отхвърляйте от започнатите задания. Начинанията са сполучливи, в случай че си наложите самообладание. Бизнесмените да не разчитат на нови запознанства, само че в случай че ги осъществят да са внимателни. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните дами могат да срещнат своята огромна обич и да бъдат щастливи. Ако сте фамилни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви промени, които не трябва да превръщате в отрицателни. Ако сте старателни и усърдни на работното място сигурно ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на вашите сътрудници. Отложете пътуванията, с цел да проведете диалози за назначение на нова позиция или за повишение на заплатата. В персоналният ви живот е вероятен раздор в връзките, тъй като сте прекомерно ревностни и не прикривате непрекъснатите подозрения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за интимни мигове. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри. 

КОЗИРОГ

Днес сте подложени на изкушението да се впуснете в нови настоятелен запознанства. В същото време сте разколебани, борейки се с желанието да се усамотите. Вашата раздразнителност води до материални загуби. Бъдете деликатни при осъществяване на професионалните си отговорности, с цел да избегнете грешките. Внимавайте с сантименталните запознанства, тъй като сте във властта на страстта и нямате действителна преценка за хората към себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, изключително в случай че сте фамилни и имате отраснали деца.

ВОДОЛЕЙ

Направете проектите си за идващия месец. Професионалният триумф няма да ви изостави, макар компликациите на вашето работно място. Очаквайте закъснели финансови приходи, само че не бързайте да ги харчите. Вашите сътрудници са повода за запознанства, които ще бъдат спънка пред общите ви проекти. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, в случай че възприятията ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина.

РИБИ

Очаквайте положителни доходи. Новите оферти за работа преценете добре, преди да се хвалите. Приемете само тези задания, които ще подобрят материалното ви положение единствено посредством спомагателна работа. На този стадий не е добре да предприемате промени и да напускате работа, тъй като може да се окажете без средства за прехранване. Романтичното въодушевление ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на полови удоволствия при взаимно предпочитание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР