Дневен хороскоп за 24.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт сутринта

...
Дневен хороскоп за 24.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт сутринта
Коментари Харесай

Строго предупреждение към една зодия: Не проявявайте агресия към колегите си!

 Дневен хороскоп за 24.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От сутринта създавате напрежение поради нежеланието ви да работите интензивно. Недоразумения в връзките с сътрудниците ви могат да се отразят неприятно на вашия престиж. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си проекти, с цел да избегнете персоналната си финансова рецесия. Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Венера не е на ваша страна. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните да не се изкушават от полова връзка с сътрудници, с които едвам са се срещнали, с цел да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви покупка, обвързвана с неприятни и непредвидени от вас разноски за ремонт, който може да ви загуби времето през днешния ден. В противоположен случай рискувате да не се справите с професионални си отговорности поради изтощеност, само че можете да се заемете с рутинните си задания. Обмислите новите оферти, с цел да изберете доходните и да се възползвате оптимално от тях. Радвате на вниманието на противоположния пол. За страдание запознанството е разочароващо. Контролирайте страстите си и не се впускайте в полови удоволствия, единствено тъй като някой ви е привлякъл с чара си.  

БЛИЗНАЦИ 

Денят е добър за сполучлива креативната активност. Не се колебайте да създавате произведения, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат предстоящите контракти и финансови приходи. Отложете ги за идната седмица или за другия месец. Предпазвайте се от непредвидени проблеми поради липса на предпочитание да завършите започнатите задания. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и сантиментални мигове. Не се колебайте да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на възприятията ви, само че не се изкушавайте да се впуснете незабавно в полови преживявания. 

РАК

Запознанствата ви в този ден са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи компликации в персоналните връзки. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте експанзия към сътрудниците си, тъй като ще си спечелите неприятели даже и измежду тези, които ви поддържат, а това не е във ваша изгода. Отворете сърцето си и дайте израз на възприятията си. Семейните могат да изживеят полови мигове, а несемейните да ги оставят за различен ден, в случай че са със инцидентни сътрудници. 

ЛЪВ

Ще се наложи да се занимавате с персонални проблеми, тъй като ваш непосредствен не е спазил даденото заричане. Плановете ви се трансформират. С право ще се ядосате на настояванията на околните си през днешния ден да приключите с казуса. Запазете успокоение при деловите диалози, в случай че сте на работното си място. Не проявявайте раздразнителност. На несемейните Съдбата дава късмет да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца денят дава опция да опитат и да основат поколение. Прибързаните бракове или полови контакти, тъй като сте решили да изневерите, не са желателни. 

ДЕВА

До обед се пазете от разправии вкъщи поради идно делово пътешестване. Направете още веднъж проектите си. Преценете дали са перспективни или не си коства да рискувате с тяхното реализиране през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите неприятното въодушевление и върху сътрудниците си.  Обърнете внимание на психическото си положение. Не се впускайте в невярност, единствено тъй като сте срещнали завладяващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омайност е краткотрайна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви подсигурява, че възприятията ви са споделени. 

ВЕЗНИ

Отложете дилемите си, в случай че са свързани с вашия дом, с цел да не се неуспехите на работното си място, поради закъснението ни и неспособност да завършите започнатите задания. Не разчитайте на шанса си, тъй като през днешния ден може и да ви изневери. Справете се със служебните си задания. Бъдете виновни и правилни, с цел да не се окажете в редиците на безработните. В положение сте да постигнете всичко в връзките с обичаните си хора, стига да сте тактични и да се преценявате с техните стремежи. Вечерта сексът да е съпроводен с сантиментална вечеря и бутилка хубаво вино.

СКОРПИОН

Ще блеснете с опциите си и ще докажете на всички, че компликациите на работното място не ви тормозят. Подгответе се за непредвидени обрати, поради незабавни задания, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да не разочаровате началниците си, които са ви дали своят вот огромно доверие и са ви поверили нови отговорности. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Заведете обичаните си хора в безшумно и прелестно заведение и се насладете на уединението си. Когато се приберете, деликатно подгответе с доста обич сантиментална конюнктура за идните полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате опция да осъществите делово пътешестване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, тъй като са елементарно преодолими. Успехът, който постигате преминавайки през компликации, които не зависят от вас, ще ви се услади неведнъж. След работа се приберете вкъщи и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с обичаните си хора. Защо да се отказвате от интимните мигове, откакто можете да откажете гостуването и да се отдадете на полови удоволствия.

КОЗИРОГ 

Победете прекомерната си сензитивност и склонността да се засягате, с цел да избегнете вероятните финансови загуби. Очаквайте спомагателна работа, която ще ви донесе положителни доходи. Бъдете внимателни при настоятелен запознанства, изключително в случай че нямате нужда да се обвързвате в нови връзки или в съдружничество. В положение сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, единствено тъй като сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с обичаните си хора, поради вашите безкрайни прищявки, очаквайте да ви откажат интимните мигове и половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте без въодушевление, а това оказва въздействие върху държанието ви и повлиява усещането, което ще оставите у близките. По-добре е то да е положително. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат още веднъж с информация за финансови приходи, които можете да очаквате в идващите дни. Не допускайте спор с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате пред очите й. Всички опити да се наложите като незаменими интимни сътрудници и да докажете своята половост ще останат неразбрани и без реципрочност. 

РИБИ

Имате нова опция да подобрите материалното си положение. Събитие ще преобърне напълно живота ви в позитивна посока. Този факт ще ви зареди с готовност за работа. Ако сте уговорили делова среща, пробвайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения! Не пътувайте! Призракът на ревността е болест, за която няма лекуване. Не бързайте да вършиме заключения и да ревнувате, в случай че не сте се снабдили с доказателства за невярност. Въпреки вашата необщителност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в връзките с интимната си половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР