Дневен хороскоп за 24.01, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 24.01, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успехът е гарантиран за една зодия днес, друга трябва да положи усилия в семейните отношения

 Дневен хороскоп за 24.01, неделя, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Активността на работното ви място освен това в почивния ден ядосва вашите сътрудници, само че вие имате вашите отговорности в този ден, които не са маловажни. Откажете се от начинанията и в случай че се постанова да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни отговорности, вместо да допускате неточности поради заплеснатост. Откажете се от желанието да стартирате ремонт измежду зима. Бъдете внимателни, изключително в случай че би трябвало да поправяте покривните структури! Вечерта прекарайте измежду фамилията си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен, само че ви носи мечтания триумф, единствено в случай че се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си положение. Планирайте времето си на работното място по този начин, че да отхвърлите набелязаните служебни задания. Деловите срещи са сполучливи. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да чакат сантиментална среща и полови удоволствия. Ако имате сериозна връзка, само че се колебаете дали да създадете семейство през днешния ден е време да вземете решение.

БЛИЗНАЦИ

На работното място бъдете упорити, с цел да не пропуснете опцията за финансови триумфи, които ви се костват нереални, само че приходите за ваша изненада ще ви зарадват в почивния ден. Не пилейте силата си на вятъра в занимания с проблемите на ваши родственици, които се чудят по какъв начин да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте благотворителност, която не е заслужена. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения. 

РАК 

Имате опция да обсъдите концепциите си с вашите сътрудници, макар че деня е почивен. Поканете ги на работен обяд. Ако не допускате неточности триумфът е с вас даже и в случай че сте към момента неопитни в частния бизнес. Проведете деликатно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши сполучливи бъдещи настоятелен сътрудници. Предпазвайте се от утежняване на връзките с околните си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте позволили някоя неточност, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

Справяте се ослепително със отговорностите си на работното място в почивния ден. Ваши сътрудници вършат опити да ви поканят на обед, с цел да не съумеете да завършите в период дилемите си. Бъдете поредни в дейностите си и не давайте мотив да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. В фамилията назрява спор обвързван с децата ви, които настойчиво отхвърлят да учат. Обърнете им внимание и разрешете проблемите, които им пречат. Любовните ви връзки са в рецесия, в случай че сте към момента несемейни. Престои ви разлъка поради несходство в темперамента и половия живот. 

ДЕВА

Проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и се отдайте отговорно на задълбочена работа, макар че деня е почивен с цел да не пропилеете опцията за триумф и доходи. Не разчитайте на шанса си, а се заемете сами с реализиране на проектите си за деня. Те не са нереални мечти, както си мислят вашите сътрудници. Вечерта бъдете измежду фамилията си и отдайте на вашите близки дължимото внимание. Не канете посетители, а се отдайте на ядене и ненатоварващи ви диалози. Не пропускайте интимните диалози и половите наслаждения. 

 

ВЕЗНИ

Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и прочувствени реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни сътрудници. С начинанията в този почивен ден ще спечелите положителни пари, в случай че не се колебаете и рискувате с умерени и добре премислени  инвестиции. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне, а днешния ден, макар обещанието ви не е изключение. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент се откажете от вярата за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Начинанията в почивния ден ви носят триумф, единствено в случай че сте осъзнали, че ще се справите и сте получили нужната ви поддръжка. Ако сте решили да създадете собствен бизнес преценете дали сте задоволително постоянни финансово. Не взимайте заеми. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете умерено и решително. При опция осъществете делово пътешестване. Нямате желание през този ден да разговаряте и да се извините на интимната си половинка, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия. 

СТРЕЛЕЦ

Не бива да отлагате срещите свързани с професионалните ви отговорности,, тъй като ще са сполучливи тъкмо в днешния почивен ден. Не се надявайте на помощта на вашите сътрудници. Разчитайте на себе си и триумфът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със дилемите си на работното място. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си принудително, можете да избегнете лишаването от полови мигове. 

КОЗИРОГ 

Запознанствата не са подобаващи за вас, изключително деловите. Ако ги избегнете ще си спестите бъдещи затруднения в почивния ден. Служебните ви отговорности изискват да сте виновни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си отговорности. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимната си половинка или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса. 

ВОДОЛЕЙ

За да не пропилеете сполучливия почивен ден не се вживявайте в препоръките и рецензията на злонамерени хора, които даже не са осведомени с вашите хрумвания и познания, само че се пробват да ви вредят. Пътуването, което планирате, е сполучливо, в случай че е обвързано с деловата ви активност. Очаквайте финансови приходи, които е добре да инвестирате още през днешния ден. В персоналните ви връзки са вероятни проблеми с вашите сътрудниците поради нежеланието им да схванат терзанията ви, свързани с моментни грубости от тяхна страна. Сексуалните ви връзки още веднъж се възвръщат. 

РИБИ

Пътуванията ви носят триумф в почивния ден, в случай че сте в добра форма и не сте разколебани в настояванията си. Със служебните си отговорности ще се справите макар компликациите. Възможни са конфликти с ваши сътрудници, в случай че сте засегнали техните ползи. Изяснете се и не се отхвърляйте от задачите си. Вечерта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. Отидете на посетители или на ресторант. След вечеря се отдайте на незабравими полови удоволствия. Ако нямате до себе си обичани хора, по-добре не рискувайте с фамилиарност със инцидентни сътрудници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР