Дневен хороскоп за 20.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт сутринта

...
Дневен хороскоп за 20.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт сутринта
Коментари Харесай

Сериозни проблеми с любимите хора ще тревожат една зодия днес

 Дневен хороскоп за 20.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От сутринта бъдете внимателни, тъй като не са изключени непредвидени запознанства, които няма по какъв начин да избегнете, само че пък в случай че си поставите за цел да ги съхраните, ще заслужите всеобщо удивление. Не бива да пренебрегвате предложенията за спомагателна работа или съдружничество, в случай че са ви поднесени в този ден. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните връзки е безпричинна и може да засегнете обичаните си хора и да ги принудите да се отдалечат напълно от вас. Не си позволявайте по-бурен секс. Ще ги отблъснете.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото досега и се отдайте на спокойна работа следобяд. Не се впускайте в нови занимания и не договаряйте планове, даже и да ви изкушават. Деловите диалози и срещи са сполучливи, само че е по-добре да ги отложите за идващите дни, в случай че не сте сигурни в настояванията си. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Ако имате желание да изяснявате връзките си в леглото, по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте без въодушевление на работното място, а повода е във вас самите и терзанията ви, които са безпочвени, а вие отказвате да повярвате. Рискувате да си заслужите забележки от управлението, поради конспирация, основана от сътрудник, който ви завижда. Разчитайте на интуицията си, която ще ви подскаже правилните дейности. Обмисляйте думите си. Обърнете внимание на обичаните си хора, които страдат от неналичието на време за сантиментални мигове. Вечерта се приберете с обичаното ви вино и след сантименталната вечеря се отдайте на приятни полови мигове.

РАК

Налага се да пътувате, само че няма да свършите плануваната работа. Денят е неподходящ за настоятелен диалози. На работното място бъдете дейни и търпеливи и не отхвърляйте предложение за доходна работа. Ако не сте деликатни, ще допуснете съществени загуби до края на деня, които мъчно ще възстановите. Сериозни са проблемите в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения, изключително в случай че сте на плажа. Не правете прибързани опити за доближаване и за полови преживявания с малко познати сътрудници.

ЛЪВ

Бъдете прозорливи в желанията си и правилни към близките. Не се обезличавайте в своето обграждане, а дайте да се разбере, че се придържате към вашата твърда линия на държание и държите на мнението си. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я трансферирате на ваш сътрудник, с цел да не се окаже, че губите част от парите си. Бъдете виновни в този ден към отговорностите си вкъщи благи дами. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, тъй като сигурно ще приключи със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ДЕВА

Намерете време и помислете за обогатяване с нови познания, за духовното си и интелектуално израстване. Не се доверявайте на информация, поднесена ви от вашите сътрудници, които ви предизвикат. Тези от вас, които се занимават с бизнес, да прегледат договорите, които им следва да подпишат през идната седмица. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

ВЕЗНИ

Оценете постигнатото и поставете началото единствено на авансово премислени нови задания. Планирайте времето си съгласно целите. Ако сте решителни,  блеснете с опциите си. В противоположен случай ще се наложи да се справяте с премахване на неточности и да губите време което можете да вложите в нещо стойностно и доходоносно. Интимните ви сътрудници се усещат все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания и здравословен секс. 

СКОРПИОН 

Планирайте работата си по този начин, че да не се преуморявате с непостижими задания, изключително в случай че са ви сложени ненадейно. Оцените надеждността на сътрудниците си. Не рискувайте, а бъдете умерени и прозорливи. Нестандартният метод при разрешаване на служебни проблеми няма да ви е от изгода в този ден. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Рискувате да отблъснете обичаните си хора. Стремежът ви да вкарате новия си сътрудник в леглото, единствено с цел да докажете какъв брой сте сексапилни, е във ваша щета.

СТРЕЛЕЦ

Успехът ще ви съпътства, в случай че сами сте обмислили и осъществили проектите си. Не обсъждайте с никого желанията си, с цел да избегнете разочарованията и опитите да ви провалят. Търсете верните решения. Говорете с сътрудниците си за проблемите на работното място, намерете решение и продължете решително напред към поставените общи цели. Прекарайте деня измежду фамилията си. Не се опитвайте да налагате на обичаните си хора правила на държание и не ревнувайте. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото, в случай че не приемете желанията на интимния си сътрудник. 

КОЗИРОГ

Отново се пригответе за компликации, които са преодолими в случай че запазите успокоение и деянията неотстъпчивост в мнението си. Следобед, стига да имате опция можете работите умерено и в дома си. Ще съумеете да завършите започнатото в точния момент, с цел да се радвате на една спокойна вечер с вашите близки и обичани хора. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичаните си хора. 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за настоятелен проблеми, които се постанова да разрешавате през днешния ден. Заради тях ще измененията проектите си и ще се натоварите със отговорности, които въобще не очаквахте. Съветвам ви вечерта да имате време за отмора, с цел да не се сринете от изтощеност и напрежение. Подвластни сте на мощни усеща, за които не сте подозирали, само че ви радват. Тази е повода за изневярата ви, която ще ви сътвори проблеми и ще е мотив да съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

РИБИ

Денят ви е изпълнен с компликации. Досадни отговорности ще ви скапват настроението, само че следобяд ще получите самопризнание от сътрудниците си. Ако имате опция пътувайте. Проведете диалог с хора, посредством които да обмислите разширение на активността си, в случай че сте се уговорили за среща през днешния ден, само че можете да я осъществите в деня. В положение сте да постигнете естетика връзките с обичаните си хора, стига да се преценявате с техните стремежи. Сексуалните наслаждения гарнирайте с сантиментална вечеря и чаша хубаво вино.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР