Дневен хороскоп за 19.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНПодвластни

...
Дневен хороскоп за 19.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНПодвластни
Коментари Харесай

Лъвовете няма да се справят сами, Девите управляват съдбата си

 Дневен хороскоп за 19.04.2021, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Подвластни сте на въздействие в профил, най-вече отрицателно. Особено деликатни да са заетите в държавната администрация и заемащите управителни позиции, с цел да не се окажат с предизвестие за уволняване. Осъществяването на вашите цели може да се забави поради трудности, които не сте в положение да предвидите. Не харчете парите си без да са нужни  неотложни разноски. Не си уговаряйте сантиментални срещи. Семейните представители на знака да не изневеряват. Не сте удовлетворени и от половите си връзки, само че както постоянно търсите виновността в колегата си, а не в себе си.

ТЕЛЕЦ

Няма да ви тормозят пречките и проблемите, в случай че не сте прибързани и не прекалите с желанието си да завършите всичко стартирано до вечерта. Начинанията са сполучливи, единствено в случай че са авансово премислени. Направете всичко допустимо да отложите плануваните преди дни настоятелен срещи, тъй като този ден не ви носи предстоящите триумфи.  Вечерта в фамилните връзки очаквайте нови затруднения, водещи до неприятни изненади. Споделете леглото, в случай че сте избегнали проблемите в връзките си. Дори и при мощни усеща сред вас и интимния ви сътрудник, забравете за полови контакти, които няма да ви доставят наслаждение. 

БЛИЗНАЦИ

Откажете се непременно, в случай че ви предложат пътешестване, колкото и примамливо и печелившо да е то. Изпълнението на служебните ви отговорности не може да се отсрочи за идващите дни. Особено деликатни би трябвало да са предприемачите  преди да се съгласят на договорка. Личните връзки са проблематични. Не прекалявайте с претенциите към интимния си сътрудник. Възможни са проблеми поради вашите прочувствени реакции. Усамотете се и пропуснете секса, тъй като ще ви подейства изнервящо, поради изживяното напрежение.

РАК

Очаквайте компликации на работното място. Не уговаряйте срещи за да привлечете нови настоятелен сътрудници, тъй като няма да ви донесат триумф. Все още сте много напрегнати и склонни да спорите заядливо. Време е да помислите за себе си и да забравите за хората, които преднамерено ви ядосват и нарушават спокойствието ви. Ако решите още веднъж да се измъквате от сантиментална среща, проблемите и свадите са обезпечени. Сами сте си отговорни за разрива в връзките ви. Обърнете внимание обичаните си хора и се заредете с позитивни страсти, посредством приятни полови преживявания. 

ЛЪВ 

Всичко, което сте възнамерявали може да се забави поради трудности. Няма да се справите сами. Ще изострите връзките с хората от обкръжението си, поради желанието ви да прехвърлите работата на тях. Привидно сте благи и отстъпчиви, само че в случай че ви се опълчват, ставате внезапни и раздразнителни. Чувствата ви са споделени, само че подозрението, че ви изневеряват към момента не е изчезнало изцяло. По-добре повярвайте на сътрудниците си. Сексът с обичаните ви хора сигурно е гаранция за положително въодушевление и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ДЕВА

Имате желание да се видите с другари, само че сте принудени да пътувате. Трудностите в общуването и по пътя са преодолими. Запазете успокоение. Бъдете уверени в себе си, тъй като през днешния ден сами управлявате Съдбата си. През цялото време си внушавате, че сте безсилни да измененията каквото и да било, само че това не е по този начин. В връзките с околните ви най-накрая ще настане мечтаното от всички успокоение. Вечерта се отдайте на отмора и сантиментални мигове с обичаните ви хора. 

ВЕЗНИ

Промените ще ви обхванат напълно още сутринта. На всички е нужна помощта ви. Избегнете разправията. Не прекалявайте в желанието си да помогнете на всички, като вършиме непоискано положително. Близките ви ще са недоволни от непрекъснатото ви неявяване от вкъщи. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят. Изяснете връзките си и разчитайте, че ще възвърнете хармонията и спокойствието в дома си. Изневярата поради ненадейно обзели ви усеща, които са моментно положение, ще ви отдалечи от основаната естетика в половите връзки.

СКОРПИОН

Финансовото ви състояние и несигурно. Обмислете нови благоприятни условия и не разчитайте на доходи. Анализът на постигнатото и на грешките ви е във ваша изгода. Ако е допустимо коригирайте пропуските си. Отложете уговорените настоятелен срещи, изключително в случай че са свързани с опитите на ваши сътрудници да ви изнудят да им помогнете с пари. Опитайте да постигнете естетика в връзки  у дома. Сами сте отговорни за срутва и неуспехите в фамилията си. Уговорете сантиментална среща с обичаните си хора, а половите удоволствия ще бъдат вашата премия за смелостта, изключително с сътрудник Лъв.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки засилените ви материални желания не искайте послушание от страна на околните си и на вашите сътрудници. На работното си място подгответе къс отчет за предложенията си. Анализирайте миналите дни и в случай че откриете свои неточности, помислете по какъв начин да ги поправите. Имате опция да се справите със отговорностите си. Денят ви може да е бил под напрежение, само че близките не са отговорни за неприятното ви въодушевление. Вечерта отидете на ресторант с ваши другари. След това не пропускайте интимните мигове и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

От сутринта сте напрегнати и конфликтни без причина. Около вас прехвърчат искри, които ви е мъчно да овладеете. Ще си създадете доста неприятели на работното място, в случай че не смекчите държанието си. В късния следобяд ще ви зарадва вест за доходи. Ако се постанова да свършите някаква работа, приемете предлагането без да се мръщите. Премахнете подозренията в невярност, тъй като и вие не сте останали без ухажори. Вечерта се посветете на брачната или интимна половинка. Забравете агресивното държание в леглото, в случай че имате до себе си чувствителни представители на Риби или Рак и се съборазете с желанията им. 

ВОДОЛЕЙ

Увлечени сте от работа, изискваща от вас да вложите доста сили и нерви, с цел да я завършите. Въпреки това напъните от ваша страна ще ви донесат отлични доходи. Не бъдете прибързани, тъй като ще си навредите. Прочетете забавна информация в интернет, която ще ви бъде потребна на работното място. Отложете деловите срещи и диалози. Обърнете внимание на брачната си половинка. Вземете решение дали да продължите взаимния си живот или е по-добре да се разделите. Пазете се от влюбен във вас противник. Бъдете деликатни към сантименталните запознанства и не допускайте секс със инцидентни или някогашни сътрудници.

РИБИ

Днес ви чакат финансови приходи. Не се поддавайте на интриги и провокации, които целят да ви отклонят от директните ви отговорности. Във ваша изгода е да бъдете сдържани и да не рискувате. От вашата далновидност зависи по-нататъшният ви триумф. Не пропускайте да се възползвате от новите благоприятни условия за стабилизация. Не са изключени проблеми в фамилията, поради неспособност да схванат терзанията ви. Интимният ви сътрудник е решил, че изневерявате. Постарайте се да сте нежни с него, в случай че сте позволили подозрения във верността си. Сексът ще ви сближи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР