Дневен хороскоп за 16.07, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 16.07, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Денят е пълен с напрежение за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 16.07, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е доста добър и сполучлив за всички, които са заети с креативна специалност. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си връзки, само че без да проявявате експанзия. Не бива да се пробвате да тръгвате в нова посока, единствено тъй като някой ви е ядосал. Бъдете виновни към отговорностите си. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и сантиментални мигове. Не се колебайте да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на възприятията ви, само че не се изкушавайте да се впуснете незабавно в полови преживявания. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте с изменчиво въодушевление. Породено е от неустановеност, дали сте взели вярно решение за професионална смяна. Нямате аргументи за безпокойствие, в случай че заплащането е по-високо, само че проверете още веднъж изискванията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с непредвидени финансови приходи. Отворете сърцето си и дайте израз на възприятията си без терзание, откакто ви дават отговор със същото. Семейните дами могат да изживеят полови мигове, а несемейните да ги оставят за различен ден, в случай че са със инцидентни малко познати сътрудници. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви непредвиден от вас, неподходящ и изпълнен напрегнато ден. Не са изключени провокации, създаващи мотив за спорове с хората от деловото ви обграждане, в случай че сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите интензивно, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. На несемейните дами Съдбата дава късмет да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца припомня, че е време да помислят за поколение. Прибързаните бракове или полови контакти, единствено тъй като сте решили да деянията ината си, не са желателни.

РАК

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, само че можете да избухнете ненадейно. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, в случай че желаете да си гарантирате триумф. Ако имате предпочитание да прекарате вечерта отвън дома си излезте с ваши другари. Не се впускайте в невярност, единствено тъй като сте срещнали завладяващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омайност е краткотрайна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви подсигурява, че възприятията ви са споделени. 

ЛЪВ  

Изненадват ви непредвидени промени, свързани и с обрати във финансовото ви състояние, които няма да ви харесат. Вслушвайте се в препоръките на сътрудниците си, не инвестрайте, с цел да избегнете финансовите загуби. Не допускайте взаимозависимост от своите настоятелен сътрудници, в случай че имате бизнес в съдружничество. Не забравяйте хората, които са ви помагали. В положение сте да постигнете естетика и съгласие в връзките с обичания си, стига да сте тактични и да се преценявате с неговите стремежи. Вечерта сексът да е предшестван от сантиментална вечеря.

ДЕВА  

Денят ви дава обещание успокоение, в случай че си наложите сдържаност и самообладание. Хората към вас са сговорчиви и ви изслушват деликатно. Ще получите поддръжката им, посредством която можете да осъществите всички си проекти за деня. Внимавайте със запознанствата, тъй като сте склонни да допускате в живота си несъответствуващи хора. Заведете обичаните си хора в безшумно и прелестно заведение и се насладете на уединението си. Отдавна не ви е случвало да посетите обичано местенце. Когато се приберете подгответе с доста обич сантиментална конюнктура за идните полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни на пътя. Общуването е затруднено и санкцията ви е обезпечена, поради безконечното ви предпочитание да спорите. На работното място триумфът е с вас, в случай че не допуснете разправии. Новите ви хрумвания, диалозите, повлияни от фантазиите ви, свързани с възстановяване на финансовото ви положение, няма да са резултатни. След работа се приберете вкъщи и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с обичаните си хора. Направете вкусна вечеря, сипете си чаша алено вино и не се отхвърляйте от интимните мигове.

СКОРПИОН

Без доста старания осъществете концепциите си. Новите оферти ви дават обещание огромни облаги, изключително в случай че са свързани със строителство, търговия, а и в случай че сте се отдали на креативна активност. Осъществете замислените цели посредством използване на нови способи и посредством привличането на нови сътрудници. В положение сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, единствено тъй като сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с обичаните си хора, поради вашите безкрайни прищявки, очаквайте да ви откажат интимните мигове и половите удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Във ваша изгода е да сте виновни към себе си, само че и към дейностите си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през идващите, в случай че не работите през днешния ден и не подготвите за автограф договорите, които ви чакат. Никой няма да ви предложения особено през идващите дни. Не допускайте спор с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате. Всички опити да се наложите като незаменими и да докажете своята половост ще останат неразбрани и без реципрочност. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите хвалба, която не сте заслужили с рутинната си работа. Не критикувайте. Няма смисъл да се стремите настойчиво и безсмислено към дейни занимания. Вникнете в новите си задания, с цел да сте спокойни и да поставите началото им пред идната седмица. Не бързайте да вършиме заключения и да ревнувате, в случай че не сте се снабдили с доказателства за невярност. Въпреки вашата необщителност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в връзките с интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви следващите диалози за разрешаване на правосъдни разногласия, само че ви поучавам да не ги организирате през днешния ден, тъй като не сте взели крайното си решение. Колебанието ви вреди. Няма да срещнете схващане от никого и ще се притесните, макар че сте правата страна. На работното си място също сте в непрестанно несъгласие с всички. Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните дами да не се изкушават от полова връзка с сътрудници, с които са се срещнали инцидентно през днешния ден. 

РИБИ

Начинанията ви са обречени на неуспех в този ден, тъй като са ви хрумнали сега. Трудностите са подбудени от вашите недомислени дейности. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на сътрудниците си. Осъзнайте повода за грешките си.  Ако имате личен бизнес, се откажете от сериозните настоятелен диалози и сключване на контракти. Радвате на вниманието на противоположния пол, изключително не сте фамилни. За страдание запознанството е разочароващо и скоро ще осъзнаете това. Контролирайте страстите си и не се впускайте в прибързани полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР