Дневен хороскоп за 14.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНСутринта

...
Дневен хороскоп за 14.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНСутринта
Коментари Харесай

Спокоен ден за Везните днес, Скорпионите да не пазаруват разточително

 Дневен хороскоп за 14.04.2021, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Сутринта ще се разочаровате зе челен път от ваш сътрудник. Не се оставяйте да ви обхване неприятното въодушевление, тъй като такива разочарования не са изключение, съпътстващо единствено вас. Денят ви сервира позитивни промени. Въпреки компликациите на работното място, които ще ви изненадат неприятно, ще се справите със служебните си отговорности. Вечерта ви чакат приятни сантиментални мигове и незабравима среща. С обичания ви се отдайте на половите си стремежи, които ще оставят паметен спомен в двама ви. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте връзките си посредством измененията, които сте длъжни да предприемете още през днешния ден. Те са ви нужни и в персоналните и в професионалните връзки. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! При деловите диалози или при разискване на желанието ви да инвестирате, предпазливостта е наложителна. Вечерта си останете вкъщи и сдържайте прочувствените си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите обичаните си хора още веднъж от себе си, като се лишите от полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място се справяте чудесно с всичко, като отплата за персоналните проблеми, почнали сутринта в дома ви, на които не успявате да намерите решение. Ако развивате бизнес помислете за разширението му. Инвестициите, които можете само да обсъждате в този ден, да са съобразени с общото ви финансово положение. Не пътувайте! В персоналните си връзки е време да въведете ред, а също и да изясните възприятията си. За следващ път ви липсва хармонията, а това вреди на естествения ви полов живот. 

РАК

Не позволявайте на страстта да ви попречи да сте реалисти, да стоите на земята и да преценявате в разсъдъка си поднасяната ви информация. Не създавайте близки връзки с малко познати хора. На работното място жънете най-вече триумфи свързани с материалната ви стабилизация. Не отхвърляйте спомагателна работа. Няма да се преуморите, а и приходите са отлични! Семейните ви връзки са хармонични и ви вършат щастливи. Вечерта се отдайте на сантиментални преживявания и приятни полови мигове. 

ЛЪВ

Имате късмет за материални триумфи, макар компликациите по пътя си. Не се отхвърляйте и не се отвличайте с маловажни задания. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате опция да се възползвате от нея. Не пропилявайте положителните си професионални шансове, които скоро няма да ви бъдат поднесени още веднъж. Отношенията с околните ви са хармонични. Вечерта се приберете вкъщи и се отдайте на приятни мигове измежду околните си. Ако сте в въодушевление, не пропускайте да си доставите полови удоволствия с обичания. 

ДЕВА

Чувствата не трябва да пречат на вашите служебни отговорности, тъй като в случай че не сте удовлетворени от постигнатото няма да се отдадете напълно на сантименталната вечер, на приятните страсти и ще разочаровате сътрудниците си. Очаквайте оферти за спомагателна работа. Отложете деловите срещи и диалози. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в държанието на обичания. Само с искреност ще съхраните хармонията в фамилията си и с интимната половинка и естествените полови връзки. 

ВЕЗНИ

Предстои ви ден, изпълнен със успокоение и благоденствие, в случай че не дадете изява на страстите си. Всички ви поддържат, в случай че не проявявате нетипична сензитивност. На работното място се справяте със дилемите си с лекост. Имате поддръжката и похвалите на сътрудниците си, които ви зареждат с нови сили. Отговорете им с признателност. Създайте естетика в връзките вкъщи, и избегнете разправиите с околните ви хора. Не изневерявайте, изключително в случай че сте фамилни, тъй като дистанцията в леглото сред вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

СКОРПИОН 

Проблемите изискват компромис, с цел да ги разрешите. Съкратете оптимално срещите и диалозите. Бъдете мъдри и тактични. Не пазарувайте разточително, с цел да задоволите нечий каприз. Начинанията са сполучливи. На работното място се справяте чудесно, в случай че се концентрирате в работата си. Прибързаността е неразрешена. Вечерта ще бъдете щастливи, че обичания дават отговор на възприятията ви. Запознанствата са разочароващи. Пазете се от полови контакти с малко познати сътрудници, даже и в случай че сте съществено увлечени. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични и се съобразявайте с мнението на хората от обкръжението си. Не си заслужава да пропилявате сполучливия ден и да разваляте връзките си на работното място. Не разчитайте единствено на шанса си, тъй като даже и при положителни благоприятни условия може да се неуспехите. Очаквайте ново сантиментално запознанство. Несемейните могат да срещнат подобаващата половинка, в случай че не са прекомерно взискателни. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

КОЗИРОГ

Вземете се в ръце и разрешете зародили проблеми в интимния живот, с цел да не ви попречат и на работното място. Ако ги избегнете сте в стихията си и всичко ви върви като по вода. Възползвайте се и завършете изостаналите задания, които ви тормозят и ви пречат да започнете плануваните нови. Не са изключени проблеми в персоналните връзки. Не бързайте да приемате поканата за обяд от твърдоглав любовник. Отложете сантименталните срещи за вечерта. Не проявявайте страст и не взимайте импулсивни решения за полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще се ядосате, че не успявате да вървите по определеният от вас път, единствено тъй като сте решили да се инатите и да се противопоставяте на всички. Бъдете сдържани и не говорете нападателно и без причина с вашите сътрудници. На работното си място бъдете решителни и виновни. Имате опция, без значение от проблемите, да се справите със служебните си задания. Ще изживеете сантиментално премеждие и среща със остаряла обич, която може ненадейно да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предлагането за еднократно полово преживяване, тъй като ще ви сътвори проблеми с брачната половинка.

РИБИ

Намерете сили в себе си и простете на неприятелите си, които се пробваха да ви навредят. Ще ви олекне и ще си възвърнете положителното въодушевление и сдържаност. Оформете  финансови документи. Ако се занимавате със личен бизнес проведете деловите си срещи. Днес ще извършите крачка към триумфа, даже и в случай че рискувате. Вечерта създайте приятна конюнктура в фамилията. Зарадвайте обичаните си хора с подарък. Сексът ще ви достави наслаждение и ще ви разтовари от напрежението.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР