Дневен хороскоп за 12.08, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 12.08, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия днес трябва да направи сериозен компромис със себе си

 Дневен хороскоп за 12.08, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Пригответе се за проблеми, свързани с промени, за които ще научите ненадейно в този ден. Възможен е спор с управлението. Новини ще ви скапват настроението ви и ще занижат самочувствието ви. След време ще съжалявате, че сте се предоверили. Не противоречете на никого на работното си място. Близките ви и обичаните ви хора не са съгласни да ви поддържат в рискованите инициативи, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разсъдъка си. Отдалечили сте се и поради ината си не сте подготвени да простите и да се отдадете на полови наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте, в случай че видите, че деня ви е ненадейно под напрежение и сложен. Анализирайте работата си, с цел да се справите. Възможен е спор с сътрудниците и управлението.  Потърсете компромис. Задълбочете се в дилемите си на работното място, с цел да не предизвикате проблеми. Вечерта си дайте отмора и отидете на ресторант или на посетители във ваши другари или родственици, само че единствено в случай че тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на полови удоволствия.  

БЛИЗНАЦИ

Ще жънете триумфи в материално отношение, само че не бързайте да харчите към този момент извоюваното. Ако сте внимателни  и прозорливи ще съумеете да погледнете на събитията в профил и да си извършите правилните заключения. Не прекалявайте с условията към сътрудниците си. Не налагайте с експанзия реда и концепциите си, тъй като ще предизвикате противоположен резултат. Близките ви може да не ви успокоят, в случай че сте смутени, само че и нападателни с тях вечерта, до момента в който споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай, че сте изнервили обичания си. 

РАК

Емоцията бликаща от вас за следващ път блокира възможностите ви за триумф. Търпението и желанието за взаимни отстъпки са във ваша изгода. Ще се справите сполучливо със служебните си проблеми. Ще завършите дилемите си, в случай че не се оставите в лапите на депресията, поради изчезналата ви убеденост. Не си създавайте проблеми в персоналните връзки, единствено поради клюки, без да знаете дали се отнасят за вас или преднамерено стигат до ушите ви, с цел да се ядосвате. Ако не си създавате несъществуващи персонални драми, ще изживеете невероятни интимни мигове. 

ЛЪВ

Реализирате се сполучливо, в случай че работите в региона на банковото дело и финансите,  а през днешния ден имате опция да се обогатите с нова информация. Ще откриете нови клиенти и ще умножите приходите си. Деловите диалози  са сполучливи, в случай че ги проведете в този ден. Деловите ви връзки изискват оптималната интензивност от ваша страна. Вечерта бъдете деликатни и внимателни с околните си, даже и в случай че сте изтощени. Не бива да закъснявате, в случай че не сте ги предизвестили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще трансфорат нощта ви в незабравима. 

ДЕВА

Бъдете деликатни в връзките с деловите си сътрудници. Не проявявайте непотребни упоритости. Вашата въздържаност и такт ще бъдат оценени. Очаквайте положителни вести. Ако се занимавате с търговия и внасяте артикули от чужбина, бъдете правилни с документите, с цел да избегнете проблемите, стига вноса да е позволен при непредвидените и чести промени на планетата. Изпитвате предпочитание да прекарате вечерта отвън дома си, с сътрудници или другари, само че ви поучавам да се приберете вкъщи при колегата и децата си, в случай че сте фамилни. Бъдете благи с обичаните си хора и не пропускайте интимните мигове. Несемейните да не пропущат покана и да отидат на вечерята.

ВЕЗНИ

Пазете се от запознанства, които не ви харесват от пръв взор. Интуицията ви е тази, която ви пази от провали на работното място, поради доверяване на несъответствуващи сътрудници, макар че на моменти сте податливи на омайни думи и обещания. Не уговаряйте значими срещи. Не е желателно да осъществявате делово пътешестване, тъй като сте разсеяни. Посветете част от времето на фамилията си. Не пропускайте да дадете израз на възприятията си пред обичания човек. Несемейните дами може тъкмо през днешния ден да срещнат подобаващия сътрудник. Вечерта се отдайте на романтика и полови наслаждения. 

СКОРПИОН

Вашето предпочитание за реализиране на материално благоденствие ще скрие от погледа ви същинското състояние на нещата, а по-късно ще се чудите кого да обвинявате за неуспехите си. Бъдете компромисни и не създавайте мотив за разправии. Предпазливо допускайте в живота си нови настоятелен сътрудници, с цел да не се разочаровате и да избегнете финансовите загуби. Заради разноски, които не сте споделили с вашите близки, ви чакат разправии поради липса на задоволително постоянен фамилен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от половите удоволствия, единствено тъй като сте се изпокарали. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да сте дейната страна и да изясните връзките с сътрудниците си от сутринта. Вашият блян към ред и умеенето ви да сте практични са водещи в диалозите и срещите ви, само че страстта блокира пътя ви. Колегите ви ценят вашите благоприятни условия и познания, а вие им покажете, че цените техните умения. И вие сте удовлетворени, само че и те от вашите похвали. В персонален проект не е изключена нова сантиментална връзка, която може да ви сътвори проблеми и да не съумеете да се освободите от нея, в случай че сте фамилни. Сексуалните контакти с малко познати сътрудници са причина за инфекциозни болести. 

КОЗИРОГ

Ще се придвижвате постепенно напред към задачата си за деня. Не рискувайте и запазете успокоение, каквото да става към вас. При настоятелен срещи бъдете извънредно тактични. Вашата жестокост към подчинените ви, в случай че сте на управителен пост и нежеланието ви да се вслушате в мнението им, ще провокира напрежение. Любовта ви заобикаля, само че сте си отговорни сами, в случай че към момента не сте омъжени. Бъдете виновни към интимната си, в случай че я имате до селбе си. Интимните ви връзки може да се окажат в рецесия, в случай че не надмогнете прекомерните си искания, които изнервят колегата ви.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви разрешаване на значими настоятелен проблеми, само че дали ще съумеете до края на деня, зависи от вас. Очаквайте вест за положителни доходи или за погашение на закъснели възнаграждения. Пазете се от мощни страсти, с цел да не ви попречат на работата. Избягвайте разправиите с сътрудниците си. Бъдете виновни към отговорностите си. Неизпълнени обещания към колегата си и децата са повода за спорове във вашето фамилията. Разходи, свързани с поправки, ще ви натоварят в допълнение. Вечерта сте подготвени да си легнете рано и да се откажете от секса, поради нежеланието ви да обясните държанието си. 

РИБИ

Реализирайте с триумф концепциите, в случай че сте заети в областта на изкуството, творете без съмнение. Денят е съвършен за нови срещи и непредвидени запознанства. Постарайте се да избегнете непредвидени разноски. Себеанализът и анализът на постигнатото е наложителен, тъй като ви подсигурява триумф на работното място. Дайте действителна оценка на постигнатото. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, само че няма да срещнете схващане, а в случай че това се случи, ще мъстите с безмълвие. Най-голямото наказване, които желаете да наложите е отводът ви от полови удоволствия, който сигурно ще изнерви вас самите, а не колегата ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР