Дневен хороскоп за 06.07, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 06.07, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес една зодия с лекота осъществява плановете си

 Дневен хороскоп за 06.07, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте промени, които ще повлияват живота ви освен през днешния ден, само че и до края на другата седмица, когато свършва ретроградното придвижване на Меркурий. Свързани са с работата ви, само че наложително оказват позитивно въздействие и върху персоналния ви живот. На всички прави усещане постоянното ви държание на работното място. Започнете още през днешния ден с реализацията на проектите си, само че без припряност и самочувствие, че сте непогрешими. Интимните ви връзки са нестабилни. Пазете се от отчаяние и цялостен раздор в връзките с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в възприятията си, не се поддавайте на желанието за полови наслаждения, тъй като рискувате да си създадете проблеми. 

ТЕЛЕЦ

Отстранете личните си неточности, а в случай че не е допустимо се постарайте да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте тъй като дейностите ви на работното място са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, в случай че сте мързеливи и чакате различен да свърши вашата работа при към момента ретроградния Меркурий, а вие да получите незаслужени похвали. Не пропускайте да покажете на фамилията възприятията си. Не лишавайте от внимание обичаните си хора. Сексът ще зареди и двама ви с позитивни страсти и невероятни преживявания. Не го пропускайте. 

БЛИЗНАЦИ  

Очаквайте запознанства и потребни настоятелен срещи. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, само че и благодарение на своя сексапил. Активността ви на работното място нервира вашите сътрудници. Появата на авторитетни хора е гаранция за идна помощ в начинанията. Ще положите повече старания, само че  отхвърляте служебните си отговорности. След напрежението и работата денем заведете обичания си на ресторант или си създайте уютна конюнктура вкъщи, с цел да се насладите на възприятията си. Имате опция да си доставите незабравими полови наслаждения. 

РАК  

По-добре е през днешния ден да не се подавате на страстта. Бъдете внимателни, когато давате обещания, изключително в случай че са свързани с работата ви и с идното подписването на дълготрайни контракти, тъй като може да не ги спазите. Денят е удобен за интензивност на работното място, с цел да отхвърлите дилемите си. Не проявявайте прекомерно доверие към хората, които ви ласкаят. В персоналният живот ще жънете триумфи. Отдавна не сте били по този начин щастливи и изпълнени с готовност да обичате. Споделете възприятията си. Естествено е половият ви живот да е мечтаният от вас, а сексът довечера да ви подари с незабравими мигове. 

ЛЪВ

Денят е удобен за дейна професионална активност, макар че може да имате други проекти. Не го пропилявайте. Имате опция да предприемете сполучливи търговски интервенции и да си осигурите положителни доходи през идната седмица. Бизнесмените жънат триумфи, в случай че търгуват със артикули лично произвеждане. Промените в персоналния ви живот засягат и любовните ви връзки. Не рискувайте да предприемате крачката към бракоразвод, единствено тъй като сте ядосани. Липсата на естетика в леглото ви наранява, тъй като сте едва ли ухо на интригите. 

ДЕВА

Днес сте изпълнени с готовност за работа, само че не сте наясно с проектите си за деня, които е редно да вършиме авансово. От вас зависи дали ще сте задоволително търпеливи, с цел да се справите с всичките си служебни задания. Бъдете деликатни! Избегнете импулсивните дейности. Не спорете с сътрудниците си. Ще срещнете настоятелен сътрудници, които имат предпочитание да работят с вас. Вечерта не се карайте с околните си, а се усамотете и се вгледайте в възприятията си. Ако сте влюбени, докажете го. В фамилията ви липсва естетика и вреди на естествените ви полови връзки. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

ВЕЗНИ

От сутринта сте заети с нови задания. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас непременно. Обсъждането на настоятелен проблеми отложете за следобяд. Заради неналичието на предпочитание за работа сте склонни да създавате проблеми и на сътрудниците си, с цел да излеете яда си, че няма по какъв начин да се измъкнете от отговорностите си и да се отдадете на по-приятни занимания. Въпреки всички компликации денем, вечерта очаквайте приятна сантиментална среща. Не пропускайте да споделите възприятията си. Отдайте се на интимни мигове и полови удоволствия, единствено в случай че желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви нужни. 

СКОРПИОН

Успехът може да е с вас макар компликациите, с които ще се сблъскате. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват личен бизнес. Съветите на вашите настоятелен сътрудници ви носят изгода. Денят ви сервира нови благоприятни условия за професионална изява, в случай че не ги пропилеете. Съветвам ви да сте прозорливи във връзка с личната си полза, с цел да не се лишите от доходи. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте сантиментална среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни прекарвания и полови удоволствия, би трябвало да се откажете от желанията. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте финансови приходи. Гаранцията, че ще жънете триумфи в професионалната област ви изпълва със успокоение. Преценете действителното положение на вашите приходи, с цел да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътешестване. Приемете го, в случай че няма да неуспехите осъществяването на служебните си проекти, от които зависи бъдещето ви. Не са изключени проблеми в персоналните връзки, свързани с нежеланието на брачния ви сътрудник да прояви схващане към проблемите ви. Естественият излаз от проблемите е отводът от секс довечера, само че това не би трябвало да ви тормози.

КОЗИРОГ

Ще ви изненадат непредвидени промени. Не се ядосвайте, даже и в случай че се постанова да измененията проектите си. Задълбочете се в дилемите си, тъй като рискувате да изпуснете високото възнаграждение за положения труд. Забравете за напрежението, което ви сътвориха вашите сътрудници. Работата ви спори, а резултатите ще ви донесат самопризнание, което от дълго време не ви е спохождало. Възможна е препирня поради ревнивост или демонстрация на себелюбие от ваша страна. Силното полово привличане и страхът да не загубите синхрона в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви помогне да се справите с проблемите.

ВОДОЛЕЙ

С труда си ще заслужите да се изкачите на следващото професионално ходило, водещо към нов връх. Не разчитайте на шанса си, в случай че сте решили да си избирате нов компютър, ледник, тв приемник, а се консултирайте. Не приемайте присъединяване в рисковани инициативи и в хазартни игри, Меркурий е към момента назадничав. Успехът ще споходи всички, които се занимават с търговия. Любовта ви оказва помощ да излекувате всички остарели душевни рани, породени от разочаровала ви връзка. Въпреки това решите ли да избързате с диалози и изясняване на връзките, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс. 

РИБИ

Имате опция да поддържате връзка с лекост и да осъществите потребни настоятелен познанства, само че с доста внимание допускайте нови хора до себе си. Радвате се на предстоящи триумфи на работното място. Организирайте по нов метод работата си, с цел да осъществите с триумф  през идната седмица плануваните вложения и да си гарантирате положителни приходи. В персоналните ви връзки царува безпорядък, поради невъзможността ви в този ден да сте правилни на интимния си сътрудник. Флиртувате по този начин, че всички да схванат. Не се надявайте на полови мигове довечера, тъй като сами сте позволили ревността да отдалечи обичания ви.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР